8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Plantažama" nagrada za najboljeg partnera u regionu

Ekonomija

Comments 0

"Plantažama" nagrada za najboljeg partnera u regionu

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Direktor prodaje i marketinga Plantaža Veselin Đurišić , u ime crnogorske kompanije, u Beogradu, lično je primio međunarodno priznanje, nagradu “Kapetan Miša Anastasijević najbolji partner u regionu za višedecenijski doprinos razvoju brenda i saradnje sa privrednim subjektima na ovom tržištu.

Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" se, osamnaestu godinu dodeljuje najuspešnijima iz oblasti privrednog i društvenog stvaralaštva, u toku jedne godine, u okviru projekta "Put ka vrhu" koji zajednički sprovode Agencija "Media invent" iz Novog Sada, Novosadski i Beogradski Univerzitet i Privredna komora Srbije.

Đurišić je istakao da mu je čast da u ime Kompanije «13. Jul Plantaže» prima ovo veliko priznanje koje nosi ime čovjeka kojeg je krasio veliki preduzetnički duh i koji je u mnogome zadužio svoj narod.

«Ova nagrada je velika čast ali i obaveza da u svom daljem poslovnom angažmanu Kompanija «13. Jul Plantaže», posebno na ovom za nas u Crnoj Gori, tradicionalno prijateljskom tržištu, bude još uspješnija u građenju partnerskih odnosa. Decenijama smo na ovom tržištu gradili i izgradili prepoznatljiv vinski brend i ovo tržište pokazuje da smo to radili kvalitetno i vratilo nam je tu pažnju lojalnošću prema našim proizvodima, prema crnogorskim viunima Plantaža» , zaključuje Đurišić.

Žiri koji čine ugledni univerzitetski profesori, privrednici, kulturni djelatnici i naučni stvaraoci, dodijelio je ukupno 24 priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" za najuspešnije u u 2018.

Među ostalim dobitnicima ovog priznanja su: za visoke savremene metode u zdravstvu, Klini;ki centar Srbije, za nove tehnologije u građevinarstvu i industriji kompanija "Sika", za najboljeg domaćina "Kraun Plaza", za promociju dokumentarnog filma "Beldoks", za najboljeg privrednika u regionu, predsjednik kompanije Comtrade Group.

Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević", koje se dodeljuje najistaknutijim kompanijama, malim i srednjim privrednim društvima, brendovima, organizacijama i ustanovama, stvaraocima i pojedincima za izuzetne rezultate u poslovanju, stvaralaštvu i društvenoj odgovornosti uručeno je u Rektoratu Beogradskog univerziteta.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR