Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Polaznici košarkaškog kampa pośetili poslovnicu Lovćen osiguranja

| Postavio/la: Marija Mitrović

Polaznici košarkaškog kampa pośetili poslovnicu Lovćen osiguranja Foto: Vedran Vujisić/Lovćen osiguranje

Učesnici druge smjene „Lovćen osiguranje košarkaški kamp Kolašin 2019“ pośetili su poslovnicu ove osiguravajuće kuće đe su im domaćini bili Željko Bošković, direktor Filijale Bijelo Polje, i zaposleni u poslovnici u Kolašinu.

"Društvena odgovornost ima najveće efekte kada je usmjerena prema mladima. Drago mi je da ste izabrali košarku kao „kraljicu igara“ koja će vam omogućiti da uživate u igri, ali i da želite vrhunske sportske domete”, kazao je Bošković.

Mladi košarkaši i njihovi treneri dobili su informacije o svim mogućnostima osiguranja koje Lovćen osiguranje nudi kada su mladi sportisti u pitanju. Svi učesnici Kampa osigurani su od strane organizatora za vrijeme trajanja Kampa.

Jedan od pokretača i organizatora Kampa Savo Đikanović zahvalio se „Lovćen osiguranju“ na prepoznavanju značaja Petog jubilarnog Kampa koji sa ponosom nosi ime „Lovćen osiguranje basket kamp Kolašin“.

"Cilj nam je da dječaci i djevojčice nauče košarku ali i još puno stvari koje će im trebati u životu. Naša koncepcija je da učestvujemo u stvaranju ličnosti – zdravih, organizovanih i motivisanih. Sve ono što su danas naučili o obavezi i potrebi da budemo osigurani, pomoći će im na njihovim životnim putevima", poručio je Savo Đikanović.

Ostavi komentar

0/300