14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Polaznici košarkaškog kampa pośetili poslovnicu Lovćen osiguranja

Izvor: Foto: Vedran Vujisić/Lovćen osiguranje

Ekonomija

Comments 0

Polaznici košarkaškog kampa pośetili poslovnicu Lovćen osiguranja

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Učesnici druge smjene „Lovćen osiguranje košarkaški kamp Kolašin 2019“ pośetili su poslovnicu ove osiguravajuće kuće đe su im domaćini bili Željko Bošković, direktor Filijale Bijelo Polje, i zaposleni u poslovnici u Kolašinu.

"Društvena odgovornost ima najveće efekte kada je usmjerena prema mladima. Drago mi je da ste izabrali košarku kao „kraljicu igara“ koja će vam omogućiti da uživate u igri, ali i da želite vrhunske sportske domete”, kazao je Bošković.

Mladi košarkaši i njihovi treneri dobili su informacije o svim mogućnostima osiguranja koje Lovćen osiguranje nudi kada su mladi sportisti u pitanju. Svi učesnici Kampa osigurani su od strane organizatora za vrijeme trajanja Kampa.

Jedan od pokretača i organizatora Kampa Savo Đikanović zahvalio se „Lovćen osiguranju“ na prepoznavanju značaja Petog jubilarnog Kampa koji sa ponosom nosi ime „Lovćen osiguranje basket kamp Kolašin“.

"Cilj nam je da dječaci i djevojčice nauče košarku ali i još puno stvari koje će im trebati u životu. Naša koncepcija je da učestvujemo u stvaranju ličnosti – zdravih, organizovanih i motivisanih. Sve ono što su danas naučili o obavezi i potrebi da budemo osigurani, pomoći će im na njihovim životnim putevima", poručio je Savo Đikanović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR