Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Orlandić: Sve ukazuje na to da je ovo rekordna godina

| Postavio/la: Gordana Đuračić

Orlandić: Sve ukazuje na to da je ovo rekordna godina Foto: DN

Direktor Aerodroma Danilo orlandić kaže kako svi parametri i posljednji podaci o prometu putnika govore da će 2019. biti najuspješnija u istoriji Aerodroma.

"Od početka godine na naša oba aerodroma opsluženo je 1 600 000 putnika, čak 120 hiljada više nego u istom periodu prošle godine. Na Aerodromu Tivat već prvih dana septembra očekujemo milionitog putnika, a na Aerodromu Podgorica početkom oktobra. Opravdanost i isplativost izgradnje Terminala 2 na tivatskom aerodromu, koja je počela prije tačno godinu, pokazala se upravo ovih dana. Komfor putnika u špicu sezone je poboljšan a naši radnici su u prilici da mnogo kvalitetnije obavljaju svoje zadatke. Osim povećanja broja opsluženih putnika, do kraja godine očekujem i mnogo bolje finansijske pokazatelje. Sve to doprinjeće razvoju crnogorskih aerodroma ali i turističkoj privredi Crne Gore, čiji su nam interesi prioritet", poručio je Orlandić.

Komentari

1afg,

Super informacija. Sad samo jos naucite da ocistite WC na aerodromima i da postavite na oglasne table tacne informacije o dolascima i polascima.

Ostavi komentar

0/300