Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Otvoren novi poslovni objekat Lovćen osiguranja u Baru

| Postavio/la: Jelena Ćetković

Otvoren novi poslovni objekat Lovćen osiguranja u Baru

U Baru je danas svečano otvoren poslovni objekat, koji je objedinio rad filijale “Lovćen” osiguranja i “Lovćen Auta”.

Poslovni objekat "Lovćen osiguranja" i "Lovćen Auta", kako je saopšteno, nalazi se na novoj adresi u ulici Beogradskoj 3. u Baru, preko puta diskonta “Laković“.

Za tu namjenu, kako je navedeno u saopštenju, adaptiran je moderni objekat za kompletno funkcionisanje firme koje uključuje tehnički pregled i izradu svih vrsta osiguranja na jednom mjestu.

Izvršni direktor Lovćen osiguranja  Matjaž Božič kazao je da su prateći konstantno navike osiguranika i njihove želje, u Lovćenu zaključili da je neophodno i fizički objediniti funkcije te dvije institucije u Baru, kako bi na najbolji način izašli u susret potrebama osiguranika.

„Lovćen je u Baru poslovno prisutan preko 40 godina i prepoznatljivo je pouzdan partner Grada, građana i privrede Bara. Za naše poslovanje je važno da konstantno povećavamo nivo usluga i da neposredno komuniciramo sa osiguranicima, a rezultati potom neće izostati“ - zaključuje Božič.

"Barska filijala Lovćena, sa svojih trinaest radnika organizovana je tako da funkcioniše kroz prodaju, štete i back office. Poseban dio čini pet zaposlenih u „Lovćen autu“ koji vrše tehnički pregled i obavljaju sve usluge neophodne za registraciju vozila. Novi objekat posjeduje svoj ogradjeni parking što će umnogome olakšati pristup klijentima, a zaposlenima obavljanje posla (pregled vozila za kasko osiguranje, procjenu šteta...)", navedeno je u saopštenju. 

Ostavi komentar

0/300