14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U Donjoj Gorici otvoren novi Voli hipermarket: Popusti u naredna dva dana

Ekonomija

Tag Gallery
Comments 0

U Donjoj Gorici otvoren novi Voli hipermarket: Popusti u naredna dva dana

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

U podgoričkom naselju Donja Gorica danas je otvoren novi hipermarket kompanije Voli.

Ta je kompanija predstavila svoj novi koncept "Izvolite", a kako je najavljeno, potrošače koji se danas i sjutra odluče za kupovinu očekuje 10 odsto popusta.

"Naš najnoviji brend 'Izvolite' podrazumijeva brzu hranu u okviru koje, osim standardnih namirnica, imamo i ponudu raznih voćnih i povrćnih salata, smutija, raznih cijeđenih sokova. U okviru hipermarketa imamo i ribarnicu, standardnu ponudu mesa, svježeg voća i povrća, kao i proizvoda za kućnu hemiju, njegu, održavanje. Sve u svemu, gotovo 9.000 artikala. Ono što potrošači od nas očekuju jeste sjajna usluga, najbolja ponuda i najniže cijene, i sigurna sam da neće biti razočarani jer je upravo to ono što naš najnoviji Voli i donosi"- kazala je PR menadžerka kompanije Olivera Šuškavčević.

Ona je dodala da u prva dva dana od otvaranja potrošače očekuju specijalni popusti, i da će svi računi biti umanjeni za 10 odsto.

"Naravno, u popust se ne mogu uračunati proizvodi čija je cijena zakonski regulisana, poput novina, elektronskih dopuna, cigareta i još par proizvoda čija cijena ne može biti snižena. Pozivamo sve potrošače da iskoriste ovu pogodnost, za naše prve smo obezbijedili poklone, tako da se nadamo da će ovaj dan proteći u jednom sjajnom raspoloženju i za naše potrošače i za naše radnike"- poručila je Šuškavčević.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR