11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Potpisan ugovor o adaptaciji prostorija za "Creative Hub" u Baru

Izvor: Foto: Uprava javnih radova

Ekonomija

Tag Gallery
Comments 0

Potpisan ugovor o adaptaciji prostorija za "Creative Hub" u Baru

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Adaptacija prostorija za potrebe uspostavljanja "Creative Huba" u Baru počinje narednih dana, nakon što je Uprava javnih radova danas potpisala ugovor sa preduzećem "Euromont stil" iz Podgorice.

Kako je saopšteno iz Uprave, vrijednost investicije, koju će finansirati Vlada Crne Gore iz kapitalnog budžeta, iznosi blizu 257 hiljada eura, a izvođač se obavezao da radove završi u roku tri mjeseca da uvođenja u posao.

"Creative hub" u Starom Baru predstavljaće jedan od četiri planirana lokaliteta te vrste u Crnoj Gori, koje je Ministarstvo kulture namijenilo razvoju kreativnih industrija i rezidencijalne umjetnosti.

Predviđeno je da bude smješten u palati 85, čijih će 220 metara kvadratnih enterijera biti prilagođeno potrebama korisnika.

"Objekat će sadržati multifunkcionalni prostor za informativnu, uslužnu i komercijalnu djelatnost, sa prostorijama za konsultacije, sastanke, informativnim pultom i prodajnim odjeljkom. 

Prvi sprat je namijenjen primijenjenom vajarstvu, drugi sprat umjetnicima koji se bave fotografijom, grafikom i modelovanjem, dok je na trećem spratu zastupljen smještajni prostor", navode u saopštenju. 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR