15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Vijesti" sahranile živu Vesnu Pavlović Furth

Društvo

Comments 2

"Vijesti" sahranile živu Vesnu Pavlović Furth

Autor: Antena M

  • Viber

Nekadašnja direktorica Atlas banke Vesna Pavlović Furth trenutno se nalazi u Hrvatskoj, odakle se jutros javila Specijlnom drzavnom tuzilastvu Crne Gore i iskazala spremnost da se pojavi pred tim organom. To je Anteni M rečeno u crnogorskom SDT.

Pavlović Furth je državljanka Srbije, sa prebivalištem u Beogradu, a evidentirano je da je početkom mjeseca ulazila u Crnu Goru, rečeno je Anteni M iz izvora bliskih istrazi.

Podgoričke "Vijesti" objavile su informaciju da je Vesna Pavlović Furth preminula prije nekoliko mjeseci i da je pokretanjem istrage protiv nje, Specijalno tužilastvo učinilo "nevjetovatan previd"!

Vijesti su brzo nakon objavljivanja naše informacije povukle svoju vijest.

Kontarktirali smo Vesnu Pavlović Furth koja nam je kazala da je u potpunom šoku i da nije raspoložena za bilo kakvu izjavu. 

Podsjećamo, poslije hapšenja Dejana Sekulića, kuma odbjeglog biznismena Duška Kneževića, SDT je pokrenulo istragu protiv bivših direktora Atlas banke, među kojima je i Vesna Pavlović Furth.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Castko Trtic

Cudo da se to desilo perjanicama profesionalnog novinarstva... Ako iko i dalje vjeruje u njihovu "dobru namjeru", nakon ovoga nece. Senzacionalizam i reket u zelji da se uruse institucije ove drzave, i napune dzepovi na racun ljudske nesrece.

mr

Čudi me to od Lovca na zmajeve i don Mikelija. Ovakve igre njima leže, ali su se ovđe poprilično oklizali... Pare proklete.........