8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pljevaljskim prvacima donirani udžbenici

Izvor: Foto: EPCG

Društvo

Tag Gallery
Comments 0

Pljevaljskim prvacima donirani udžbenici

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Elektroprivreda Crne Gore, u saradnji sa Opštinom Pljevlja, donirala je nabavku udžebenika za učenike prvog razreda osnovnih škola sa teritorije opštine Pljevlja.

U pljevaljskoj opštini, ove godine upisana su 202 prvaka, a za nabavku udžbenika EPCG je izdvojila 7.000 eura, saopšteno je iz kompanije. 

Prilikom uručenja donacije rukovodilac sektora za korporativnu komunikaciju Rajko Šebek naveo je da EPCG oduvijek podržava realizaciju projekata od opšteg društvenog značaja:

"I u kontinuitetu je to dio dugoročne poslovne strategije naše kompanije na lokalnom i državnom nivou. Drago nam je i ponosni smo, što u  saradnji sa Opštinom Pljevlja, relauzujemo ovu donaciju, jer ulaganje u djecu i njihovo obrazovanje je prava investicija za budućnost. Svaki cent uložen u školstvo i obrazovanje je ulaganje u bolju budućnost Crne Gore'", poručuje on. 

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović zahvalio je Elektroprivredi na donaciji bez koje ovu akciju ne bi bilo moguće realizovati i podsjetio na podršku koju Opština pruža projektima za mlade.

"Opština Pljevlja preko Sekretarijata za društvene djelatnosti izdvaja značajna sredstva u cilju podrške omladinskoj politici i obrazovanju. Godinama unazad dodjeljujemo učeničke i studentske stipendije, a ovo je prvi put da smo najmlađima obezbijedili nešto značajniju pomoć. Mlade pomažemo i kroz lokalni plan akcije za mlade, vannastavne aktivnosti, pomoć studentima koji se usavršavaju u instranstvu, kroz organizaciju školskih sportskih takmičenja, pomoć za odlazak na državna takmičenja i Olimpijadu znanja", kazao je Golubović. 

Predstavnici EPCG i Opštine Pljevlja, iskoristili su ovu priliku da đacima prvacima čestitaju polazak u školu, i poželjeli im da budu prije svega zdravi i da im dani školovanja ostanu u najljepšem sjećanju.

Da usvajaju i stiču znanja za svoje dobro i dobro naše zajednice i države - zaključuju iz EPCG. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR