16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Veljović pozdravio rezultate policijskih službenika na prestižnim takmičenjima

Izvor: Foto: Twitter

Društvo

Tag Gallery
Comments 0

Veljović pozdravio rezultate policijskih službenika na prestižnim takmičenjima

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Direktor Uprave policije Veselin Veljović danas je primio službenika Sektora specijalne policije Sašu Vujoševića koji je na Svjetskim policijskim igrama "International police sports union", održanim u Milanu krajem septembra osvojio drugo mjesto u praktičnom  streljaštvu i srebrnu medalju.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sastanku je prisustvovao i pomoćnik direktora za Sektor specijalne policije Zoran Tomčić a iz čijeg sastava dolazi najveći broj službenika sa ostvarenim sportskim rezultatima.

Vujošević se duži niz godina bavi praktičnim i preciznim streljaštvom – pištolj velikog kalibra i u ovoj disciplini je ostvario niz značajnih uspjeha, preko 200 osvojenih medalja i pehara, kako na domaćim, tako i na inostranim takmičenjima, dodaju u saopštenju. 

Veljović je pohvalio radne i sportske rezultate Vujoševića. 

"Cjelokupni rezultati koje postiže Saša Vujošević najbolja su afirmacija Uprave policije i kvalitetna prezentacija naše službe i države", kazao je direktor Uprave policije, i dodao da podrška menadžmenta neće izostati kada je u pitanju praktikovanje i usavršavanje sportskih vještina. 

Zbog primjenljivosti praktičnog streljaštva u sistemu vatrene obuke pripadnika, Saša Vujošević je svoja iskustva i znanja sticana na mnogim takmičenjima, kao i u procesu pripreme za takmičenja, prenosio na ostale pripadnike Sektora specijalne policije, tokom izvođenja različitih tipova borbenih gađanja, dodaju iz policije. 

"Podjećamo da su na ovom prestižnom takmičenju u Italiji učestvovala još četiri službenika, tri iz Sektora Specijalne policije i službenik iz Sektora granične policije, u disciplinama džudo, džiu – džic i trčanju na 10km. Službenik SSP Marko Gušić je u džudou takmičenju u kategoriji „-73kg" osvojio 3. mjesto i bronzanu medalju. Pripadnica SSP Tamara Đurđevac u džudo takmičenju u kategoriji „-63kg", osvojila je 5. mjesto. 

Pripadnik SSP Dejan Vukčević u džiu-džicu, „Ne-waza" (borba u parteru), u apsulutnoj kategoriji osvojio je 3. mjesto i bronzanu medalju dok je službenik Sektora granične policije Dragoljub Koprivica u trčanju na 10 kilometara u konkurenciji od 80 takmičara, osvojio 24. mjesto", zaključuju iz UP. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR