15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tivat: "Dan otvorenog srca“ 23. decembra

Društvo

Comments 0

Tivat: "Dan otvorenog srca“ 23. decembra

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Jedanaesti novogodišnji humanitarni bazar “Dan otvoreng srca” biće održan u Tivtu 23. decembra uz učešće brojnih organizacija, ustanova, preduzeća, škola, i drugih institucija.

Predsjednik Opštine Tivat Siniša Kusovac pozvao je sve učesnike da i ove, kao i ranijih godina pokažu inovativnost, i iniciraju ideje kojim će se dođajaj na koji kao zajednica moramo biti ponosni bio organizovan na još zavidnijem nivou.

“Sa punim poštovanje i uvažavanjem čestitam svima koji već niz godina učestvuju u događaju ali i svim učesnicima ne sumnjajući da će događaj biti zapažen i kvalitetno organizovan. Opština će pružiti svu neophodnu logistiku”, dodao je predsjednik na sastanku Organizacionog odbora manifestacije, zahvalivši na prisustvu predstavnicima institucija i organizacija koji su se u značajnom broju odazvali na sastanak.

Sekretarka za mlade, sport i socijalna pitanja Darka Ognjanović podsjetila je na tradiciju da se sredstva koja prikupljena na bazaru usmjevaraju u humanitarne svrhe, a da svi neprodati proizvodi sa bazara odlaze kao donacija Domu za nezbrinutu djecu “Mladost” u Bijeloj.

“Prošle godine je prikupljeno 7,5 hiljada eura, a novac je usmjeren za liječenje i operacije na srcu tada jednomjesečne bebe, dječaka Ilije, koji je nakon tri operativna zahvata, sada dobro i doći će da nas posjeti na bazaru”, dodala je Ognjanović.

“Dan otvorenog srca” se u Tivtu organizuje jedanaestu godinu, uz učešće sve većeg broja pojedinaca i organizacija što je događaju dalo obilježje cjelodnevne manifestacije.

Do sada su učešće najavili: Centar za socijalni rad, DOO Komunalno Tivat, Parking servis, Brand New Tivat, Porto Montenegro, Radio Tivat, Turistička organizacija, Udruženje žena, Vodovod i kanalizacija, Zeleni tim, Služba predsjednika Opštine, SMŠ “Mladost”, OŠ “Drago Milović” i “Branko Brinić”, JPU vrtić “Bambi”, Muzička škola, Dom zdravlja, služba Skupštine opštine, služba Glavnog administratora, preduzetnička učionica OŠ Drago Milović, NVU Djeca Tivta, sekretarijati i druge ustanove, institucije, NVO i pojedinci.

Sekretarka Ognjanović je pozvala predstavnike Centra za socijalni rad, Doma zdravlja i obrazovnih ustanova da do sljedećeg sastanka predlože kome bi ove godine pomoć bila najpotrebnija.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR