9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Praksa za srednjoškolce u Ministarstvu odbrane i Vojsci Crne Gore

Društvo

Comments 0

Praksa za srednjoškolce u Ministarstvu odbrane i Vojsci Crne Gore

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Generalni direktor Direktorata za ljudske resurse u Ministarstvu odbrane Mihailo Volkov sa direktoricom Srednje ekonomske škole „Mirko Vešović“, Dijanom Vujačić potpisao je Sporazum o izvođenju praktične nastave u Ministarstvu odbrane i Vojsci Crne Gore, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

"Sporazumom se predviđa da učenici pravnog i ekonomskog smjera stiču vještine i znanja iz oblasti za koje se obrazuju i istovremeno, upoznaju se sa funkcionisanjem rada Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore. Na taj način, poručuje Volkov, srednjoškolcima biće približen vojni poziv, ali i široki dijapazon zanimanja koja su zastupljena u Vojsci. 

Volkov je istakao da u državnoj upravi i u Vojsci ima mjesta samo za najbolje, koji svojim radom, znanjem i zalaganjem doprinose funkcionisanju sistema. Kazao je da je uvjeren da će, nakon okončanja praktične nastave, a uz mentorstvo zaposlenih u Ministarstvu i Vojsci, učenici izaći sa potrebnim znanjem, koje će moći da primijene u budućnosti. 

Vujačić je zahvalila na saradnji i kazala da se nada da je to samo jedna u nizu aktivnosti koje će Ministarstvo odbrane i Ekonomska škola zajedno sprovoditi", piše u saopštenju.

Potpisivanju sporazuma su prisustvovali profesori i učenici škole koji su zainteresovani za obavljanje praktične nastave.  

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR