20 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

20° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: DPS napao temelje Crne Gore

Društvo

Comments 0

SNP: DPS napao temelje Crne Gore

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Napadom na jedinu vjekovnu pravoslavnu crkvu i njene duhovnike Amfilohija i Joanikija, DPS je napao na temelje Crne Gore, zemlje koju su očuvale crnogorske vladike u ključnim trenucima, saopšteno je iz SNP.

SNP je reagovao na, kako su naveli, "krajnje neprimjereno saopštenje Demokratske partije socijalista", koje "na najbolji mogući način odslikava sav strah i paranoju koja ih je obuzela ovih mjeseci".

"Uzaludna su pozivanja, zastrašivanja i pokušaji atentata da se spriječi veliki Sabor koji ce se održati 21. decembra u Nikšiću. Desetine hiljada ljudi će poslati poruku da je našoj toleranciji došao kraj i zato nema više pitanja bez odgovora i nema više puteva bez cilja, jer dalje u propast i uništavanje zemlje ne možemo", poručeno je iz SNP-a.

Narod i crkva se, kako poručuju, ne plaše da pregovaraju i da se dogovore, "ali neka niko ne misli da pregovaraju zato što ih je strah i zato što nemaju odgovor na teror koji se sprovodi nad Mitropolijom crnogorsko-primorskom i njenim eparhijama".

"Poručujemo da ovoga puta naš jedini odgovor neće biti samo ćutanje kao do sada i slijeganje ramenima na nepravdu i bezakonje koje je gore nego pod Osmanlijama, već će reakcija biti adekvatna i dostojna cilju za koji se borimo", navedeno je u saopštenju SNP-a. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR