11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zastave gore - Tužilaštvo snom mrtvijem spava. Pogledajte još jednog "junaka"

Društvo

Tag Gallery
Comments 16

Zastave gore - Tužilaštvo snom mrtvijem spava. Pogledajte još jednog "junaka"

Autor: Antena M

  • Viber
Pogledajte fotografije iz Nikšića!

Vjerni čitaoci Antene M poslali su nam fotografije još jednog paljenja crnogorske zastave. Objavljene su na fejsbuku, počinilac se nije krio ili je posrijedi neki majstor fotomontaže. Desilo se, navodno, u Nikšiću?

Šta god da je, policija ima kapacitet da utvrdi istinu.

U miljeu iz koga ovaj primitivac dolazi, paljenje crnogorskog državnog obilježja postalo je, izgleda, stvar prestiža. 

Na takav zaključak upućuje rječito ćutanje kreatora atmosfere koja inspiriše obračun sa svim obilježjima crnogorskog nacionalnog identiteta i državne samostalnosti: Srpske pravoslavne crkve. njenih eparhija u Crnoj Gori i političkih subjekata kojima, nakon himne, sada i zastava predstavlja problem. 

Sasvim sigurno da ne manji podstrek huliganima daju pojedini državni organi, simbolične kazne, poput uslovnog otkaza nastavnici iz Bara, ili potpuni muk tužilaštva na ratnohuškačke poruke, kakvu je poslao paroh iz Nikoljca, prizivajući "krvave badnjake" na instagramu.

Policija je danas privela mladiće koji su, prije neki dan, zapalili zastavu Crne Gore u Budvi. 

Uznemirena i revoltirana javnost sada čeka kaznu kojom će država sankcionisati njihovo nedjelo.

Još jedan slučaj koji je razbjesnio sve kojima je ova država svetinja, cijepanje i bacanje pod noge crnogorske zastave u donjogoričkoj OŠ "Vladimir Milić" ispraćen je sa zvaničnih adresa samo nemuštim saopštenjima. 

Kakve efekte proizvodi mlaki odgovor države, vidimo u sve agresivnijem ponašanju onih koji prema Crnoj Gori nemaju drugoga osjećaja do - mržnje. 

I, nadasve, koliko će još strpljenje držati one koji prema svojoj zemlji nemaju drugoga osjećaja - do ljubavi?

Komentari (16)

POŠALJI KOMENTAR

Crnogorski oro

@Петар, interesantno kako ste vi, crnosrbi,najneobrazovaniji soj ljudi, a pritom ostrašćen i zao do zla boga... Ovakve, kao ovaj Petar, treba u karantin da ne truju maloljetnike srbijanskim lazima. Kompleksi su bolna stvar - odrekli se svog naroda i napravili nekakav surogatni etnos - hibrid.

RGERER

Sramotno je da ove neznalice pale sveti crnogorski Alaj-barjak koji je bio Crnogorska drzavna i glavna zastava od vremena knjaza Danila pa sve do proglasenja Crne Gore za kraljevinu kada postaje glavna vojna. Tada se prvi put u istoriji Crne Gore uvodi trobojka voljom kralja Nikole. Pale tradiciju!

Dobra strana

Ako je ovo nacin da i zadnji duduk u CrnojGori shvati da imamo posla sa FASISTIMA, neka bude. Mada se bojim da onaj ko to ne zeli da prizna pripada upravo (klero)fasistima