13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dačić tvrdi da Vujanović ide na litije, ona poručuje: Sa indignacijom odbacujem to podmetanje

Društvo

Tag Video
Comments 3

Dačić tvrdi da Vujanović ide na litije, ona poručuje: Sa indignacijom odbacujem to podmetanje

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Nakon što je ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić u emisiji na TV O2 saopštio "da je čuo da supruga Filipa Vujanovića ide u litije", reagovala je sutkinja Vrhovnog suda Crne Gore Svetlana Vujanović. 

"Povodom ozbiljne i teške neistine, koju je sinoć u intervju TV O2 saopštio ministar inostranih poslova Republike Srbije Ivica Dačić, da kao supruga bivšeg predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića redovno učestvujem na litijama, želim da demantujem i sa indignacijom odbacim ovakvo podmetanje.

Javnosti je poznato da sam uvijek, u vršenju sudijske dužnosti i van nje, čuvala dignitet sudije i supruge, želeći da doprinesem i afirmaciji profesije i supružničkom statusu predsjednika Crne Gore.

Ovakve manipulacije doživljavam nedostojnim, a vaspitanje i profesija koju obavljam ne dozvoljavaju mi da ministra inostranih poslova Republike Srbije nazovem imenom koje je zaslužio", navela je Vujanović.

Dačić je kazao da "sigurno ima mnogo takvih koji se nalaze u strukturi DPS-a". Njegovu izjavu možete čuti od 29 minuta u snimku. 

 

 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Ljubo

Najgore je sto mi u Srbiji imamo i mnooogooo gorih od ovog Slobinog jurisnika.Imamo ih toliko da je tesko naci one druge normalne.Koferce..

Tivat-EU

Svi su im ministri kao i sama drzava sazdana od lazi i obmana .

Vojvodina

Mi u Srbiji bar dobro znamo ko je i šta predstavlja ova persona da budem kulturan pa da ga tako nazovem, a ne onako kako zaslužuje.