Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Milačić uhapšen u centru Podgorice: Popeo se na krov automobila i nije dao "pauku" da ga ukloni

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Milačić uhapšen u centru Podgorice: Popeo se na krov automobila i nije dao "pauku" da ga ukloni Foto: Standard.co.me

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić uhapšen je danas u centru Podgorice nakon što se sukobio sa policijom, koja je pokušala da ukloni njegovo stranačko vozilo koje je bilo nepropisno parkirano na pješačkom prelazu.

Milačić se popeo na krov službenog vozila koje je već bilo prikačeno za dizalicu "pauka", navodeći da je događaj uredno prijavljen policiji, te da su dobili odobrenje za konferenciju za novinare i performans ispred Vrhovnog državnog tužilaštva.

Vozilo, međutim, nije bilo parkirano ispred VDT-a, već na pješačkom prelazu u centru grada u Ulici Novaka Miloša, gdje se cijeli incident i odigrao.

Policija je nakon toga reagovala i privela ga.

Uskoro opširnije...

Komentari

Montenegrina,

E zato nam je u drzavi ovakvo stanje. Sve dok se na ove nacin suprotstavljamo rezimu, toga rezima se rijesiti nikad necemo. Losim primjerom, samo podrzavamo sve ono sto je u nasoj drzavi pogresno, a to je bezmalo sve. Zalim nas, i grupno i pojedinacno. "Budite Crnogorci i mislite Crnogorski!"

zordan,

Neprijavljen skup , ometanje i blokiranje saobracaja , sprecavanje policije u sluzbenoj radnji , psovanje i pljuvanje . Mogao je fino da zakaze konferenciju za stampu i kaze sto ima , a ne ovakva besprizonost . Nema sanse da predju ni 2% na izborima.

Ostavi komentar

0/300