15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Policajac tvrdi da nije pretukao Kolašinku, već da je samo gurnuo

Izvor: Foto: Pobjeda

Hronika

Comments 0

Policajac tvrdi da nije pretukao Kolašinku, već da je samo gurnuo

Izvor: Pobjeda

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Policajac Ivan Bojić negirao je juče u kolašinskom Osnovnom sudu da je 9. juna pretukao Andreu Sekulić iz Kolašina saopštivši da je sa njom imao samo „dva fizička kontakta“ kada je odgurno.

''Jedan je bio u ženskom toaletu, kada sam je gurnuo, a drugi je bio kada sam je gurnuo sa stepenica ispred toaleta'' – dodao je Bojić.

Bojića optužni prijedlog tereti da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

On je juče, odgovarajući na pitanje tužioca Vojislav Grujića, kazao da je te večeri u ruci držao „svadbarski pištolj“ i da nikada sa sobom ne nosi službeni.

''Ne mogu bliže da se izjasnim za svadbarski pištolj, jer sam ga u međuvremenu izgubio. Zbog stanja u kojem sam se nalazio, ne mogu da se sjetim da li sam taj svadbarski pištolj bio uperio u pravcu Sekulić i što je sa njim bilo nakon tog događaja'' – kazao je Bojić.

On je dodao i da sporne večeri nije nosio vatreno oružje i da nije prijetio svadbarskim pištoljem Sekulić.

''Za vrijeme radnog vremena nosim službeni pištolj, a nakon radnog vremena nosio sam svadbarski pištolj'' – dodao je Bojić.

S druge strane, Andrea Sekulić ispričala je kako je sporne večeri zbog vrijeđanja i prijetnji odgurnula Bojića, pokušavajući da ga makne od sebe.

''Tada je skočio na mene, odgurnuo me i pala sam. Znam da su svjedoci Tapušković i Baković ušli u toalet i vidjeli postupanje optuženog i pokušali da ga maknu od mene'' – ispričala je Sekulić.

Ona je odgovarajući na pitanje svog advokata Srđana Lješkovića, kazala da je Bojić udarao i nakon intervencije svjedoka Tapuškovića i Bakovića.

Kako je ispričala, optuženi je nastavio da je udara i kada je pala iza ograde.

''Događaj nijesam prijavljivala policiji jer im ne vjerujem'' – dodala je Sekulić.

Sekulić je ranije u medijima i na društvenim mrežama saopštila da je policajac Ivan Bojić dva puta, ,,krvnički i bez razloga“, pretukao u noćnom klubu ,,Selekt“ 9. juna. M. L.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR