13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ko je Cetinjanin izrešetan ispred teretane

Hronika

Comments 0

Ko je Cetinjanin izrešetan ispred teretane

Izvor: Novosti/Pobjeda/Cetinjski list/Analitika

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Cetinjanin Andrija Gazivoda (30) ubijen je u pucnjavi sinoć oko 20 sati i 50 minuta ispred teretane koja se nalazi u prostorijama Sportskog centra "Lovćen" u tom gradu.

Iz Uprave policije su saopštili da je u tridesetogodišnjaka ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja.

 Za sada nepoznata osoba ispalila je više hitaca u Andriju G. koji je od posljedica ranjavanja preminuo - saopšteno je iz policije.

Kako navodi "Cetinjski list", nepoznati napadač je ispalio više hitaca u glavu i grudi muškarca poslije čega je, prema riječima svjedoka, pobjegao u ulicu kod zgrada u blizini Osnovne škole "Njegoš".

Kako prenosi Pobjeda, navodno je Gazivoda bio u prijateljskim relacijama sa bezbjednosno interesantnim osobama, ali nije poznato da li je bio član organizovane kriminalne grupe.

Ubijen mladić na Cetinju

Zbog relacija sa pojedinim osobama poznatim policiji, istražitelji će provjeriti da li je stradao u sukobu rata kriminalnih grupa.

Gazivoda, za koga komšije imaju samo riječi hvale, bavio se podvodnim ribolovom, bio jedan od najboljih takmičara, podvodnih ribolovca. Predstavljao je Crnu Goru na takmičenjima u inostranstvu i bio je aktivni borac protiv krivolova.

Bio je glasni zagovornik borbe protiv krivolova na moru, naročito protiv lova ribe dinamitom i javno je govorio o tome i otvoreno ukazivao na potrebu da se suzbije ta vrsta devastacije mora.

Objavio je nekoliko snimaka o pustošenju mora koji su doprinijeli da se pokrenu stvari u toj oblasti i ozbiljnije počne rješavati taj problem u okviru pokreta "Stop krivolovu".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR