16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Više osoba procesuirano u Ulcinju

Izvor: Ilustracija

Hronika

Comments 0

Više osoba procesuirano u Ulcinju

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Ulcinjska policija je zajedno sa graničnom policijom, postupajući na osnovu operativnih saznanja i inicijative Sektora kriminalističke policije i jedinica za borbu protiv droge centara bezbjednosti Herceg Novi i Bar, pronašla i oduzela oko 1,2 kg marihuane, saopšteno je iz Uprave policije. 

Dvije osobe su uhapšene zbog postojanja osnovane sumnje da su počinile krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Juče je, oko 16.20h policija pored puta zatekla vozilo i u neposrednoj blizini lica M.T. (27) i T.Z. (42), oba lica iz Republike Hrvatske, koja su kada su ugledala policiju odbacila određene predmete. Pretragom terena i uz angažovanje službenog psa pronađena je biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine oko 1,2 kilograma. Droga je bila skrivena u rezervnom točku. Ova dva lica su lišena slobode i biće uz krivičnu prijavu privedena nadležnom tužiocu.

Osim toga ulcinjska policija je, postupajući na osnovu naredbe nadležnog sudije za istragu, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.Dž. (32) iz Ulcinja. Pretresom je pronađeno i oduzeto oko 13 grama marihuane i 16 komada pištoljske municije kalibra 7.62mm.

U odnosu na pronađenu drogu protiv M.Dž. je podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotreba droga. Dok je Ć.Dž. (57) iz Ulcinja, srodnik gore navedenog lica, lišen slobode zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", navodi se u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR