8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Počela da radi i D-Marin Portonovi marina

Izvor: Foto: Portonovi

Ekonomija

Tag Gallery
Comments 0

Počela da radi i D-Marin Portonovi marina

Izvor: Mina bussines

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

U okviru Portonovi rizorta, jednog od najprestižnijih projekata rezidencijalnog tipa u ovom dijelu Evrope, počela je da radi i D-Marin Portonovi marina.

Iz Portonovog su saopštili da marina, koja je već poželjela dobrodošlicu prvim klijentima, posjeduje 238 vezova na kojima se mogu privezati plovila od sedam do 70 metara, a tokom sezone i ona najveća od 120 metara.

„Ova moderna marina, zaklonjena na ulazu u Bokokotorski zaliv, nudi klijentima sve što je potrebno za bezbjedan, siguran i ugodan boravak, uključujući nedavno otvoreni granični prelaz, a od uskoro i benzinsku stanicu“, rekli su iz Portonovog.

Oni su dodali da je tu i mnoštvo atrakcija koje se nude u sklopu rizorta, koji je 1. avgusta otvorio vrata posjetiocima.

„Svojim prvim zadovoljnim klijentima u marini D-Marin Portonovi nudi priliku da istraže mrežu D-Marin marina u Hrvatskoj, Grčkoj i Turskoj koristeći Happy Berth Days kampanju sa besplatnih sedam dana boravka u svakoj od ostalih marina i posebnim popustom od 40 odsto nakon isteka besplatnog boravka“, saopštili su iz Portonovog.

Portonovi rizort, na 26 hektara sa 214 rezidencija koje će u okviru prve faze otvaranja biti na raspolaganju budućim kupcima, predstavlja sinonim za najviši nivo usluge i nenametljiv luksuz svjetski prepoznatih brendova kao što su One&Only u Evropi sa Espace Chenot Health Wellness Spa centrom, čije se otvaranje očekuje naredne godine.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR