15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Više miliona eura uloženo u infrastrukturu na Žabljaku

Ekonomija

Comments 0

Više miliona eura uloženo u infrastrukturu na Žabljaku

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Vlada je posvećena stvaranju uslova za brži razvoj Žabljaka i u tom kontekstu do sada je uloženo više miliona eura u lokalnu infrastrukturu kao ključni preduslov za stvaranje novih vrijednosti i bolji život građana, kazao je premijer Vlade Duško Marković na sastanku sa čelnicima opštine Žabljak.

Premijer je čestitao predstojeći Dan opštine građanima, lokalnom rukovodstvu i odbornicima i izrazio nadu da će Žabljak, uz podršku Vlade, obezbijediti uslove za realizaciju značajnih razvojnih projekata i nove investicije.

"Na taj način ćemo dobiti nova radna mjesta, novu i kvalitetniju turističku ponudu od koje će benefit imati ne samo Žabljak već i cijela Crna Gora“, rekao je Marković.

Predsjednik opštine Žabljak Veselin Vukićević, predsjednik Skupštine opštine Vidoje Tomčić i potpredsjednik opštine Vasilije Jakšić informisali su o realizaciji infrastrukturnih projekata, ukazali na izazove i izrazili nadu da će ih uspješno riješiti kroz saradnju sa Vladom.

Razgovarali su i o unapređenju skijaške infrastrukture.

Predsjednik žabljačke opštine kazao je i da je ljetnja turistička sezona bila izuzetno uspješna, da očekuje dobru postsezonu i da će lokalne službe ubrzo početi pripremu zimske turističke sezone.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR