Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Dogovorena rekonstrukcija saobraćajnica u Bijelom Polju i Ulcinju, vrijedna 350.000 eura

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Dogovorena rekonstrukcija saobraćajnica u Bijelom Polju i Ulcinju, vrijedna 350.000 eura

Uprava javnih radova potpisala je danas ugovore o modernizaciji saobraćajne infrastrukture u Bijelom Polju i Ulcinju, za koje će Vlada Crne Gore iz kapitalnog budžeta izdvojiti blizu 350 hiljada eura.

Radovi će biti nastavljeni u dijelu Ulice 1 u bjelopoljskom naselju Resnik, za koje je u postupku javne nabavke izabrano preduzeće “Tehnoput MNE”. Vrijednost ove investicije je 274 hiljade eura, a izvođač se obavezao da radove završi u roku od 60 dana od dana uvođenja u posao.

U ulcinjskom naselju Kolomza takođe će biti nastavljena modernizacija saobraćajnica, na osnovu ugovora koji je Uprava javnih radova potpisala sa barskim preduzećem “Putevi Bar”.

Za rekonstrukciju 1,2 kilometra puta obezbijeđeno je 74 hiljade eura, a ugovorom je precizirano da projekat bude realizovan u roku od 15 dana od uvođenja izvođača u posao.

Investiranje u puteve na teritoriji Bijelog Polja i Ulcinja omogućiće unapređenje saobraćajne komunikacije i povećanje bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju, naročito pješaka, imajući u vidu da je riječ o naseljenom području, sapšteno je iz Uprave javnih radova.

 

Ostavi komentar

0/300