16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sjutra sjednica Izvršnog odbora TO Tivat

Ekonomija

Comments 0

Sjutra sjednica Izvršnog odbora TO Tivat

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Sjednica Izvršnog odbora Turističke organizacije Tivat na kojoj će biti razmatrani rezultati rada TO u proteklom periodu, efekti novogodišnje manifestacije "Zimska bajka 2020", kao i planovi za predstojeću turističku sezonu, biće održana sjutra.

Na sjednici će, kako je najavljeno, biti razmatrana ostavka direktorke TO Gabrijele Glavočić, koju je Izvršnom odboru podnijela iz privatnih razloga.

Kolektivu Turističke organizacije i svim saradnicima zahvaljujem na prilici za kvalitetnu saradnju i profesionalizam, jer smo svi zajedno uticali na izvanredne rezultate u turizmu i Tivta i Crne Gore, i vjerujem da će taj rast biti nastavljen i u budućnosti", saopštila je Glavočić.

"Očekuje se da će dugogodišnjim profesionalnim iskustvom u internacionalnom okruženju i oblasti turizma Glavočić i ubuduće doprinositi daljem razvoju i pozicioniranju Tivta kao značajne turističke i investicione destinacije. 

Kandidat za vršioca dužnosti direktora Turističke organizacije, ukoliko Odbor prihvati ostavku direktorice Glavočić, je Danica Banjević menadžerka turizma sa više od 15 godina radnog iskustva u ovoj oblasti. Banjevićeva je od 2010. na funkciji pomoćnika direktora Nacionalne turističke organizacije Crne Gore a zadužena je za planiranje i sprovođenje marketinškog i promotivnog plana.

U njenoj nadležnosti je i planiranje i sprovođenje marketinških, promotivnih i distributivnih kampanja na ciljnim tržištima (međunarodnim i domaćim), saradnja sa turističkom industrijom u zemlji i inostranstvu, organizaciju nastupa na sajmovima turizma i događajima.

Uporedo, od 2008. vodi i Kongresni biro Crne Gore pri Nacionalnoj turističkoj organizaciji koji je zadužen za promociju ponude destinacije u oblasti MICE turizma. Pohađala je brojne međunarodne kurseve iz oblasti turizma i hotelijerstva.

Banjevićeva je dobitnica nagrade Hall of Fame Conventa u januaru 2017. Nagrada prepoznaje stručnjake iz oblasti poslovnog turizma koji su ostvarili izvanredne i neprocjenjive usluge industriji sastanaka Jugoistočne i Srednje Evrope", navode u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR