8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PAZART se predstavlja na Novogodišnjem pazaru

Kultura

Comments 0

PAZART se predstavlja na Novogodišnjem pazaru

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

PAZART (Pazar Art) - mali umjetnički pokret nastao iz Bazar Art manifestacije, čija je svrha da stvaralaštvo crnogorskih slikara, grafičara i vajara nenametljivo približi građanima i uključi ih u svakodnevicu, a sve u cilju podizanja svijesti o značaju kulture, kako kod pojedinaca tako i u društvu, predstaviće se na Novogodišnjem podgoričkom pazaru, navedeno je u saopštenju.

PAZART će imati svoju art kućicu, na kojoj će se prodavati radovi manjih dimenzija, tzv. minijatura, pristupačnih i u finansijskom smislu, prigodnih za (novogodišnje) poklone, vrijednosti do 50e.

"Novogodišnji pazar startuje 6.decembra 2019.godine, a trajaće do 2.januara 2020.godine, te će se za tih mjesec dana promovisati veći broj crnogorskih akademskih slikara i grafičara raznih generacija, svakodnevnim isticanjem u prvi plan po jednog umjetnika, na označenom "krilu" kućice.

U PAZART - u učestvuju Milena Živković, Katarina Švabić, Miloš Radunović, Zorica Lakić, Irena Vuković, Kaća Laković, Darko Vučković, Kana Novak, Jelena Papović, Ivana Babić, Danijela Drakulović, Sanja Raonić, Marica Kuznjecov Boljević , Vanja Marković i drugi...

U nadi da ćete prepoznati našu malu "borbu" za kulturu i umjetnost, pozivamo vas da najavite ovo umjetničko okupljanje, kao i da se pojavite sa ekipom na otvaranju Pazara u petak, 6.decembra u 20h kod naše PAZART kućice br.33, gdje će se okupiti svi umjetnici koji izlažu i prodaju radove", piše u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR