13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Urnebesna tragedija“ na Velikoj sceni

Kultura

Comments 0

"Urnebesna tragedija“ na Velikoj sceni

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

"Urnebesna tragedija“ Dušana Kovačevića u režiji Veljka Mićunovića biće izvedena u petak, 14. februara u 20 sati na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta.

Producent “Urnebesne tragedije” je Janko Ljumović, dramaturg Slobodan Obradović, scenograf i kostimograf Miodrag Tabački, izbor muzike potpisuje Veljko Mićunović, asistentkinja kostimografa je Lina Leković, izvršna producentkinja Nela Otašević.

U predstavi igraju: Ana Vujošević, Mladen Nelević, Vule Marković, Nada Vukčević, Branimir Popović, Branka Stanić, Meto Jovanovski, Mišo Obradović i Momo Pićurić.

"Pozorišni komad u kome niko nikog ne razumije, pa ni samog sebe i u kome se ne zna da li su luđi oni kojima je dijagnostifikovano takvo mentalno stanje te kao takvi hospitalizovani ili ipak ovi napolju. Cio urnebesni haos o porodičnoj drami kao metafori kolektivnog ludila gledamo očima dječaka koji pokušava da shvati ko je. Naizgled uobičajena porodična priča koja kroz komične, aspsurdne ali i tragične momente otvara pitanja porijekla, generacijskog nasleđa, krivice i identiteta", navodi se u saopštenju CNP-a.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR