18 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

12° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
25. rođendan Antene M

O nama

Comments 26

25. rođendan Antene M

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber
Četvrt vijeka postojanja!

18-tog jula 1994. u 07,00 prvi put oglasio se Radio Antena M. Godinama na samo jednoj frekvenciji, pa je 87,6 MHZ na neki način ostala zaštitni znak našeg glasila.

U 90- im, Antena bila je sinonim otpora ratnom ludilu i borbe za multietnički sklad. Od prvog dana - promoter prozapadne orijentacije, crnogorske državne nezavisnosti, nacionalnog identiteta i poštovanja najviših novinarskih standarda.

Za svoj rad Antena M dobila je brojna priznanja, poput: najbolje radio stanice među onima koje reemituju Slobodnu Evropu (2002), za najbolji informativni program u mreži SEENAPb (2005), Superbrend Montenegro (2015).

Od 11. jula 2016. Antena M ima svoj portal. Pouzdanost, analitičnost, brzina, zatvorenost za govor mržnje i jezik ulice, čine naš portal prepoznatljivim, njegov je uticaj emancipatorski, a rast popularnosti kontinuiran.

Antena M bila je i ostala svojevrsna novinarska škola. Desetine novinara i urednika koji, danas, rade u drugim medijskim kućama, prve lekcije ili punu afirmaciju stekli su kod nas.

Tokom četvrt vijeka postojanja, Antena M uspjela je da, kao niko drugi, stvori niz emisija i rubrika koje su postale apsolutni brend na crnogorskoj medijskoj sceni, neke i daleko šire: The books of knjige, Žurnal, Radio veza, The Coming, Brčkuliranje... Istorija i Stav, na portalu i naša jedina, ali markantna tv emisija Ziva istina.

Već od jeseni, na našem radiju i portalu naći će se sadržaji koji imaju potencijal da se nađu na ovom popisu.

Na zadovoljstvo onih koji nas prate i vjeruju nam.

Komentari (26)

POŠALJI KOMENTAR

Vitni Voren

Hvala sto postojite! Hvala sto me ohrabrujete da istrajem u svojoj vjeri da Crnogorci ne budu ponizeni u rodjenoj zemlji. Volim vas sve i zelim uspjeh i dug vijek i Anteni, i svima vama iz Antene pojedinacno. Ponosno istrajte u dvojoj ljudskoj i cojskoj misiji! Jer vi jeste cojski medij.

Radun

Cestitke od srca. Samo vozite tom tracnicom. U interesu CG i profesionalnog novinarstva...

dejan

Jedina radio stanica koju kontinuirano slusam eto vec 25 ljeta... Srecno!!! I portal Vam je dobar. A i Aki je dobar ;)