15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Otvoren Podgorički praznični Pazar

Podgorica

Tag VideoTag Gallery
Comments 0

Otvoren Podgorički praznični Pazar

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Gradonačelnik Podgorice  Ivan Vuković i djevojčica Simona Rakonjac, najvjernija čitateljka Dječjeg odjeljenja Narodne biblioteke “Radosav Ljumović”, uključivanjem dekorativne rasvjete otvorio je večeras Podgorički praznični Pazar na Trgu nezavisnosti.

“Drago nam je što smo istrajali u namjeri da  glavnom gradu podarimo  onaj sadržaj zbog koga smo do prošle godine morali da idemo u veće evropske gradove. Međutim, sad ono što imamo  u neposrednom okruženju, u Beogradu, Zagrebu, Budimpešti, Beču imamo i u Podgorici  i ovaj Pazar će svake godine biti sve ljepši i sadržajniji“ istakao je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković na otvaranju Podgoričkog prazničnog Pazara. On se zahvalio partnerima  Glavnog grada, Turističkoj organizaciji Podgorice i Culture Club Podgorica, kao i sponzorima  i svima koji su prepoznali značaj  i podržali ovaj projekat.

„Ovo je ta evropska Podgorica o kojoj smo govorili i o kojoj smo sanjali. Ovo je najljepše lice ovoga grada i ponosan sam zbog toga“ zaključio je Vuković.

Turistička organizacija Podgorice je nagradila pojedince i kolektive koji su svojim radom i zalaganjem doprinjeli podizanju kvaliteta i dodatnoj promociji turističke ponude grada.

“Ovdje smo da zajedno sa vama podijelimo zadovoljstvo dinamičnim razvojem našeg grada i iskristalisanim brendiranjem za koje smo zaslužni svi zajedno, kako građani tako i privredni subjekti i gradske službe i preduzeća. Naš grad je prije pet godina bio grad kroz koji su turisti prolazili i nijesu se puno zadržavali. Danas imamo potpuno novu sliku, novu razglednicu Podgorice, jer naš grad postaje prepoznatljiv i nudi kvalitetan turistički proizvod. Večeras ćemo nagraditi one koji su doprinijeli da tiristička ponuda Podgorice bude na zavidnio nivou i da naša Podgorica bude prepoznatljiva na turističkim mapama Evrope, ali i dalekim svjetskim tržištima“, istakla je direktorica Turističke organizacije Podgorice Tatjana Popović.

Manifestacija se u Podgorici održava po drugi put, a trajaće od 6. decembra do 2. januara.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR