12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Izabrano 12 najkreativnijih preduzetnika sa teritorije Crne Gore

Podgorica

Comments 0

Izabrano 12 najkreativnijih preduzetnika sa teritorije Crne Gore

Izvor: podgorica.me

Autor: Jelena Grbović

  • Viber

Zamjenica gradonačelnika dr Slađana Vujačić uručila je danas vaučere najboljim kreativnim preduzetnicima. Vaučeri se odnose na cijeli paket podrške koji podrazumijeva sredstva iz budžeta Glavnog grada u iznosu 2.000 eura, mjesec dana besplatan centralni štand u šoping molu Delta City, gdje će plasirati i prodavati svoje proizvode, kao i strategiju za marketing i dodatnu promociju, koju će im pružiti firma “Strategist”.

Zamjenica gradonačelnika dr Slađana Vujačić čestitala je pobjednicima prvog konkursa za kreativno preduzetništvo.

“Ovo je prvi put da Glavni grad organizuje jedan takav konkurs, a za njega je Sekretarijat za preduzetništvo opredijelio 24.000 eura. Imali smo veoma težak zadatak, ali smo zadovoljni vašim kreativnim idejama i biznisom, koji je zavrijedio pažnju naše komisije, a sigurna sam da će tako biti i kada je u pitanju šira javnost. Ne manje važna je podrška naših partnera iz Delta City i agencije Strategist, kojima se ovom prilikom zahvaljujem”, kazala je Vujačić.

Dodala je da je rukovodstvo Glavnog grada maksimalno posvećeno razvoju svih oblika preduzetništva.

“U ovoj godini Sekretarijat za preduzetništvo opredijelio je 90.000 eura za tu namjenu. U ovom trenutku uporedo sa ovim konkursom realizuje se i konkurs za podršku ženskog preduzetništva, tako da vrijedno radimo na tom polju”, istakla je zamjenica Vujačić.

Dragan Perić ispred tržnog centra Delta City kazao je da je bilo zadovoljstvo biti dio ovog projekta.

“Ovim pokazujemo da partnerstvo između komercijalne firme, Glavnog grada i agencije za marketing i komunukacije, Strategist, mogu da rezultiraju jednom dobrom i korisnom saradnjom”, kazao je Perić.

Pobjednike konkursa očekuje i aktivna promocija – online i offline – kako njihovog proizvoda, tako i samog proizvođača. Nagrađeni mogu računati na i komunikacionu strategiju za dalji razvoj i promociju biznisa od strane agencije za marketing i komunikacije, Strategist, koja je takođe partner u projektu.

“Dobili smo preko 60 prijava. Veoma smo zadovoljni što imamo takve ljude sa sjajnim idejama za biznis. Bila je jako velika konkurencija. Trudili smo se da klasterujemo nagrađene, da ne dobije jedna sfera najviše mjesta nego da svi budu zastupljeni”, kazala je Katarina Milačić iz agencije Strategist.

Nagrađeni preduzetnici su: Shimppo, Irena Vuković, Studio Ribizla, Green Studio, Hiron Creative Lab, Neda Jovanović i Tina Mišljenović, Digitalbee, Pletent-buba factory, kokoro, Cegerica i Virjanka.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR