7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Opozicija pokušava da destabilizuje CG"

Politika

Comments 1

"Opozicija pokušava da destabilizuje CG"

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Opštinski odbor nikšićkog DPS-a danas je konstatovao da opozicija s dijelom nevladinih organizacija i medija pribjegava kreiranju već viđenih afera, te da želi da destabilizuje Crnu Goru.

"U nedostatku jasne vizije, želje i sposobnosti za napredak Crne Gore, opozicija sa dijelom nevladinih organizacija i medija pribjegava kreiranju već viđenih afera. No, na njihovu žalost, a na sreću Crne Gore, i ovi pokušaji završiće kao i svaki do sada – neuspjehom, a na prvim sljedećim izborima ubjedljivim porazom. I dok oni s novim entuzijazmom stare destruktivne priče pokušavaju pakovati u novo ruho, mi ćemo odgovorno kao i do sada nastaviti da radimo i gradimo naš grad i, predvođeni predsjednikom Milom Đukanovićem, Crnoj Gori i našim građanima obezbijedimo već izvjesno mjesto u zajednici evropskih država", poručili su iz nikšićkog DPS-a.

Poručili su i da se predizborni program u Nikšiću realizuje znatno brže nego što je predviđeno.

 Iz OO DPS-a kao najznačajnije, od pedesetak projekata za 2019, izdvojili su rekonstrukciju puta Nikšić-Vilusi, izgradnju Doma za stare, trim staze oko Trebjese, rekonstrukciju Dvorca Kralja Nikole, stavljanje u funkciju aerodroma, nastavak radova na Domu revolucije, izgradnju stambenih objekata, usvajanje Programa podsticanja zapošljavanja mladih...

"Sve ovo, kao i do sada urađeno, potvrda je dosljednosti, domaćinske i odgovorne politike Demokratske partija socijalista Nikšić. Takođe, pozitivno je ocijenjen i rad Odborničkog kluba u lokalnom parlamentu i konstruktivan doprinos uspješnom vođenju grada", naglasili su iz DPS-a.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Stari trikovi

Ovo su stari istroseni trikovi DPS_a koji uvjek kada se uhvate u kriminalne radnje pokusaju da se odbrane sa destabilizacijom c gore od opozicije ovo slusamo 30 gd vise vam ova prica nepije vode narod vidi i cuje sve a pogotovo se osjeca siromastvo koje ste vi napravili za ovih 30 gd nije opozicija