15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kavundžu: Crna Gora zemlja tolerancije, suživota i mira

Politika

Tag Video
Comments 0

Kavundžu: Crna Gora zemlja tolerancije, suživota i mira

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primio je danas delegaciju Grupe prijateljstva Velike narodne skupštine Republike Turske sa Crnom Gorom, koju predvodi predsjednik Erol Kavundžu.

Predsjednik Brajović je zadovoljan dinamikom parlamentarne saradnje, kao i jačanjem sveukupnih odnosa dvije države, saopšteno je iz Skupštine. 

"On je naglasio da odlične političke odnose prati razvijena ekonomska saradnja, gdje su od velikog značaja za Crnu Goru i investicije u manje razvijena područja.

Predsjednik Grupe prijateljstva Kavundžu izrazio je zadovoljstvo održavanjem redovnog dijaloga kao i spremnošću oba parlamenta za produbljivanje saradnje novim sadržajima. On je istakao da je Crna Gora zemlja tolerancije, suživota i mira, a da je njena Skupština u kojoj su zastupljeni predstavnici građana, pravo ogledalo multietničnosti i predstavlja primjer u svijetu.

Sagovornici su se saglasili da brojna crnogorska dijaspora predstavlja značajan potencijal za intenziviranje naših bilateralnih, kulturnih i ekonomskih odnosa", navedeno je u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR