15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ujedinjeno Kraljevstvo nastavlja podršku reformama u Crnoj Gori

Politika

Tag Video
Comments 0

Ujedinjeno Kraljevstvo nastavlja podršku reformama u Crnoj Gori

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primio je danas zamjenika direktora Direktorata za Zapadni Balkan u Forin Ofisu Ujedinjenog Kraljevstva Lensa Doma.

Kako je saopšteno iz Skupštine, Brajović je zadovoljan nastavkom podrške Ujedinjenog Kraljevstva reformskim procesima u Crnoj Gori, što je i potvrđeno povećanjem njihovih fondova za podršku projektima u ključnim oblastima.

Naglasio je da će Crna Gora uvijek cijeniti objektivne izvještaje, doprinos i podršku njenom integracionom putu koju su davali tadašnji izvjestilac Evropskog parlamenta za Crnu Goru Čarls Tanok i kopredsjedavajući Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje Dejvid Martin.

Zamjenik direktora Direktorata Domje odnose dvije države ocijenio odličnim, uz isticanje da Ujedinjeno Kraljevstvo jako poštuje doprinos Crne Gore kako NATO-u tako i podršci članstvu Republike Sjeverne Makedonije ovoj Alijansi.

Zahvalio je na odličnoj saradnji Skupštine Crne Gore sa Ambasadom Ujedinjenog Kraljevstva u Podgorici i Vestminsterskom fondacijom, sa kojima se sprovode interesantni zajednički projekti.

Uz naglasak na značaju rada Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva, Dom je ohrabrio pokušaje da se dođe do zajedničkih rješenja na osnovu preporuka ODIHR-a.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR