6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bošnjačka stranka na Kongresu EPP: BS doprinosi integraciji Crne Gore u EU

Politika

Comments 0

Bošnjačka stranka na Kongresu EPP: BS doprinosi integraciji Crne Gore u EU

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Delegacija Bošnjačke stranke, koju predvode potpredsjednik Osman Nurković i politićki direktor Suljo Mustafić, učestvuje u radu Kongresa Evropske narodne partije koji se održava 20. i 21. novembra u Zagrebu.

"Od više zvaničnika EPP-a, Bošnjačka stranka je prepoznata kao politička organizacija koja u značajnoj mjeri doprinosi daljoj integraciji Crne Gore u EU. Uloga Bošnjačke stranke kao prozapadne i proevropske partije značajna je za političku scenu Crne Gore i doprinosi njenoj stabilnosti, jačanju institucija, regionalnoj saradnji i ukupnoj evropskoj perspektivi regiona”, navodi se u saopštenju te partije.

Predstavnici BS razgovarali su sa Paulom Rangelom, potpredsjednikom EPP i Domagojem Ivan Miloševićem, predsjednikom Odbora za evropske poslove u Saboru Hrvatske .

“Strateško opredjeljenje za građansku državu i multietničke vrijednosti bile su značajne preporuke za članstvo u ovoj najbrojnijoj političkoj alijansi u Evropskom Parlamentu”, rečeno je predstavnicima BS.

Na marginama Kongresa u Zagrebu predstsvnici BS razgovarali su i sa Šefikom Džaferovićem, članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Potpredsjednik BS i ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurkovic susreo se i sa svojim hrvatskim kolegom Olegom Butkovićem i tom prilikom dogovorena je posjeta ministra Butkovića Podgorici.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR