10 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Tivat odgovorio Božoviću: Političar koji iz stanja političke apatije konstruiše paralelnu stvarnost

Politika

Comments 0

DPS Tivat odgovorio Božoviću: Političar koji iz stanja političke apatije konstruiše paralelnu stvarnost

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Nakon što je predsjednik OO Crnogorske Tivat i član Predsjedništva Crnogorske Goran Božović tokom otvaranja kancelarije te partije u tom gradu poručio da "kancelarija predstavlja potvrdu ozbiljne namjere za nastavak borbe za ozdravljenje društva, te da će kancelarija biti svetionik slobode, iz koje će zajedničkim snagama s ostatkom građanske opozicije oslobađati građane Tivta od straha koji je nametnula aktuelna vlast", oglasili su se iz OO DPS Tivta. 

"U umišljaju sopstvene samobitnosti, predsjednik OO Crnogorske Tivat pokušao je da kroz zapaljivu retoriku upozori građane Tivta da se nalaze u stanju apatije i straha, lišeni dostojanstva. S’namjerom da iskrivi sliku o tome kako se građani Tivta stvarno osjećaju, Božović se nehotice upleo u sopstvenu konstrukciju, identifikujući se kao političar koji iz stanja političke apatije konstruiše paralelnu stvarnost. Znamo da je gospodin Božović po struci diplomirani psiholog, ali smatramo da mu to ne daje za pravo da svoju struku, u kojoj nije proveo ni dana prakse, koristi da analizira psihološke profile naših građana u političke svrhe. Teško bi bilo pretpostaviti kojom psihološko/političkom bravurom se poslužio, da bi došao do zaključka da se građani Tivta nalaze u strahu? Možda na osnovu toga što je na lokalnim izborima 3373-je naših i njegovih sugrađaana izabralo Demokratsku partiju socijalista da upravlja opštinom Tivat.  Dakle, naša reakcija je isključivo u funkciji političkog otrežnjenja mladog i ambicioznog Božovića, jer ne očekujemo od mudrih i odmjerenih građana Tivta da nasijedaju na konstrukcije političara koji mijenjaju političke dresove zarad ličnih interesa", navedeno je u reagovanju OO DPS Tivat. 

Božović je, podsjećamo, tokom otvaranje kancelarije  Crnogorske u Tivtu poručio:

„Nije sve trulo, ima nade za ozdravljenje, trgnućemo narod iz apatije u koju su upali misleći da ne može biti bolje. Borićemo se časno, civilizovano i dostojanstveno za bolje, pravednije i uređenije društvo, za vraćanje moralnog sistema vrijednosti koji je zgažen, i za vraćanje dostojanstva koje je totalno uniženo. Vratićemo povjerenje u politiku i političare tako što će iza svake odluke stajati ljudi od integriteta, kojima se može vjerovati. Pokazaćemo što znači odgovornost, pojam koji je potpuno nepoznat aktuelnoj vlasti. Naš cilj je slobodan, srećan i zadovoljan građanin” ,kazao je, između ostalog, Božović.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR