Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

SNP: Gdje je i šta radi ministar zdravlja Kenan Hrapović?

| Postavio/la: Gordana Đuračić

SNP: Gdje je i šta radi ministar zdravlja Kenan Hrapović?

Iz SNP-a poručuju kako su zbog koronavirusa brojne države već preduzele potrebne mjere kako bi dale pravovremen odgovor na ovu opasnost. 

"Za sve to vrijeme nadležni u Crnoj Gori su uspavani i bez adekvatne reakcije na problem o kojem bruji cijeli svijet. Moramo postaviti logično pitanje: gdje je i šta radi ministar zdravlja Kenan Hrapović? Da li čeka da u Crnu Goru stigne neko sa korona virusom ili da, ne daj Bože, neko umre, pa da se onda oglasi", pitaju iz SNP-a.

Socijalistička narodna partija poručuje kako zahtijeva od nadležnih organa da što prije reaguju povodom ovog pitanja, da objasne građanima o kakvoj se opasnosti radi i obavijeste ih o mjerama koje se preduzimaju kako bi se spriječilo da virus stigne u našu zemlju. 

Komentari

Baranin,

Ovi bivši partijci ( čija partija je već umrla) smatraju da ministar treba da se razapne na granicu i hvata viruse da ne uđu u Cg. Ništa ne rekoše o Trampu, jer u Americi ima onoljelih od gripa. Ako se kojim slučajem pojavi ovaj virus u njihovoj matici Srbiji, opet će biti kriva vlada Crne Gore.

Ostavi komentar

0/300