Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Bečić: U DPS-u svjesni da su se sa Zakonom "preigrali"

| Postavio/la: Gordana Đuračić

Bečić: U DPS-u svjesni da su se sa Zakonom "preigrali"

Lider Demokrata Aleksa Bečić poručio je kako je DPS svjesan da su se, kako kaže, usvajanjem Zakona o slobodi vjeroispovijesti "preigrali" i da doživljavaju strmoglav pad podrške.

"Iako su zamišljali da će sa svojim poželjnim partnerima, kao mnogo puta do sada u ideološkim igrankama profitirati i pobjeći od surove crnogorske zbilje, iako su imali za cilj da pobijede građansku Crnu Goru i sve one koji se za nju zalažu, desilo se suprotno. Građanska Crna Gora je ovih dana pobijedila DPS i sve njihove pomagače. Najveću zaslugu za to nosi zaista mudro, dostojanstveno, pomiriteljsko držanje i postupanje crkava i vjerskih zajednica, a posebno Mitropolije crnogorsko-primorske, Epsikopskog savjeta i predstavnika MCP koji su nastupali u javnosti. Najmasovniji, najdostojanstveniji i najotmeniji skupovi u istorji Crne Gore, mirne i miroljubive litije na kojima imamo zajedno Crnogorce i Srbe, ali i ljude drugih vjeroispovijesti, ljude različitih partijskih opredeljenja, vjerske velikodostojnike svih konfesija, pokazuju da se umjerena i građanska Crna Gora ujedinila, da su konačno zajedno do skoro podijeljena pravoslavna braća, ali i braća muslimani i katolici, kao i svi drugi, koji su prozreli politiku podjela, mržnje, esktremizma i profiterstva", poručio je Bečić.

Komentari

marko,

Jesi li kad čuo za ono uže što se niz njega spuštao Vladika Danilo. Ne vjerujem jer ti ni bukvar nijesi pročitao.

crnogorka,

Ti ,mladi covjece si se zaigrao,mislis neistinom,prevarama,mrznjom da ces profitirati,uci od ovih kojima sluzis,pogledaj kako ih narodi bivse Jugoslavije tretiraju,tim putem ne idu pametni i dobronamjerni ljudi ,to je put propasti.

Hvala milu !,

Veliko Hvala Milu sto nas je ujedinio .

Buto,

Za zakon to ćemo ubrzo znati,a svako zna da si ti u politiku zalutz

Ostavi komentar

0/300