15 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Savjet mladih DPS Berane: Zakon je svima garant vjerskih prava i sloboda

Politika

Comments 0

Savjet mladih DPS Berane: Zakon je svima garant vjerskih prava i sloboda

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Sastanak Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Berana, na kojem su prisustvovali Bogdan Fatić, predsjednik OO DPS Berane i članovi Glavnog odbora DPS Crne Gore Draško Dosljak i Fahrudin Faka Hadrović, održana je večeras, a, kako je saopšteno, govorilo se o aktuelnoj političkoj situaciji u zemlji.

''Predsjednik Savjeta mladih Berane Branislav Jokić je informisao prisutne o aktivnostima Savjeta u proteklom periodu, kao i planovima za naredni perod. Poslanik i predsjednik OO DPS Berane Bogdan Fatić je u razgovoru sa prisutnima govorio o aktuelnoj političkoj situaciji u Beranama i Crnoj Gori.

Tokom razgovora je podvukao da je donošenjem Zakona o vjeroispovijesti Crna Gora donijela moderan i evropski Zakon koji ne ugrožava nikoga i omogućava svima da uživaju vjerska prava i slobode ne diskriminišući nikoga''- navedeno je  u saopštenju.

Na sastanku je iskazana puna podrška državnom i partijskom rukovodstvu koje donosi mudre odluke u interesu naše građanske Crne Gore.

''Pozvani su svi mladi na suzdržanost i uvažavanje svih argumenata koje saopštava naše državno i partijsko rukovodstvo u vezi sa aktuelnim Zakonom o vjerskim slobodama, kako bi Crna Gora snažno nastavila svoj put prema Evropskoj uniji.
Mladi treba da se prepoznaju po dobrim uspjesima u obrazovanju, kulturi ,sportu i ne treba da se dijele po vjerskim i nacionalnim kriterijumima i to mora da bude trajna poruka svih iz Berana''-zaključeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR