Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Izgledaju fini, a zapravo su veoma loši: Ovaj znak će vam napraviti pakao od života

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: Radio Sarajevo

Izgledaju fini, a zapravo su veoma loši: Ovaj znak će vam napraviti pakao od života

Oni imaju jako čudnu narav i nikada ne znate šta sljedeće da očekujete. To je jedan od razloga zašto ovaj znak u jednom trenutku volite a ubrzo nakon toga mrzite.

Temperament je njihov veliki adut, i poznati su kao osobe koje nemaju dlake na jeziku, već gaje otvoren i iskren odnos sa sebi dragim ljudima. Nikada neće pojuriti niti reći previše o sebi a da prije toga ne znaju s kim pričaju i koliko smiju da se opuste.

 Istina je da teško otvaraju svoje srce, ali jednom kada vas Škorpija zavoli, to traje zauvijek.

Oni vole do srži

Kada su zaljubljeni, to je sa žestokim intenzitetom. Ali, prvo moraju da popuste svoj gotovo neprobojni stav. Oni vrlo pažljivo biraju kome će dati svoje srce. Najveći strah im je će ih izdazi jednom kada otvore svoje srce.

To je razlog zašto stalno testiraju svoje partnere, Škorpije žele da budu sigurne da ih je partner dostojan. Kada izaberu voljenu osobu, planiraju da ostanu s partnerom i vole ga sve dok ih smrt ne rastavi.

Oni moraju imati sve pod kontrolom

Škorpije su rođene vođe koji žele da preuzmu liderstvo kako bi se stvari odvijale onako kako oni žele. Tada se osjećaju ugodno i sigurno. Ako im stvari izmaknu kontroli, to im stvara veliki stres. Ironično, njihova potreba za kontrolom je i njihova snaga i njihova slabost. S jedne strane, to im omogućava da ostvare mnogo. S druge strane, to može dovesti do borbe za vlašću u odnosima s partnerom (ili autoritetom).

Ako je potrebno, oni će posegnuti za svim vrstama manipulacije kako bi bili sigurni da vas imaju pod kontrolom. Čak i ako oni stvari postave tako da se osjećate kao da ste vi glavni - zapravo nijeste.

Ostavi komentar

0/300