13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
BMW Serije 3 stigao u prodajne salone u Podgorici

Auto

Tag Video
Comments 0

BMW Serije 3 stigao u prodajne salone u Podgorici

Autor: Jelena Grbović

  • Viber

Voli Motors BMW predstavio je u svom MINI prodajno-servisnom centru novi BMW Serije 3, koji je već dugi niz godina najpopularniji BMW model.

Promoter nove Serije 3 je Noris Kol, trojka Budućnosti Voli.

Ovaj vanvremenski BMW model, u svojih prethodnih 6 generacija, prodat je u više od 15 miliona primjeraka širom svijeta, a najnoviji model odlikuje potpuno nove interpretacije tradicionalnih BMW dizajnerskih elemenata kao što su “Hofmeister kink”, “Kidney grill” i prednje i zadnje LED svjetlosne grupe, navodi u saopštenju.

Najupečatljivije promjene su, kako su naveli, u enterijeru vozila.

"Kvalitet materijala i izrada svakog elementa unutrašnjosti je na najvišem nivou-nova postavka centralnog informacionog ekrana od 12,3 inča koji se nadovezuje na instrument tablu, najnoviji elementi opreme, nove kontrole klima uređaja i farova. Automobil je porastao sedam centimetara po dužini u odnosu na prethodnika, veće mu je međuosovinsko rastojanje za četiri cm, a lakši je 50kg. Posjeduje novi sistem oslanjanja sa novim tipom amortizera, što će doprinijeti još boljoj dinamici vožnje. Na prvi pogled dizajn ovog automobila potencira njegov sportski karakter", naveli su u saopštenju.

Kupcima su, kako su naveli, dostupne četiri linije opreme, Advantage, Sport Line, Luxury Line i M-Sport paket.

"BMW Serije 3 nudi veliki broj inteligentnih sistema asistencije i inovativnih tehnologija koje svako putovanje čine još bezbjednijim i komfornijim. Bilo da je riječ o asistentu za gužvu u saobraćaju, parkiranje ili kontrolu gestovima – sa sistemom BMW Live Cockpit Professional i potpuno digitalnim prikazom instrumenata na ekranu od 10,25”.

Najpopularniji model u Crnoj Gori je, kako su naveli, BMW 320d.

Startna cijena ovog modela je 37.990€, dok je početna cijena modela 330i 41.990€.

"Iako je tek dospio na puteve, potupuno novi BMW Serije 3 Sedan pokazuje kako treba sebe iznova transformisati i predstavlja osvit novog doba u automobilizmu", zaključili su u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR