Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Otkriven jedan od automobila koje će voziti Džejms Bond u novom filmu

Izvor: Foto: EPA/Britta Pedersen

Auto

Tag Gallery
Comments 0

Otkriven jedan od automobila koje će voziti Džejms Bond u novom filmu

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Na Jamajci je počelo snimanje 25. filma iz serijala o tajnom agentu 007, sa Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi.

Na prvim fotografijama sa filmskog seta popularni glumac snimljen je za volanom, ali nije u pitanju očekivani model Aston Martina, već jedan sasvim drugačiji automobil, prenio je B92. 

Džejms Bond će po svemu sudeći, barem u nekim kadrovima novog filma, voziti još jednu ikonu britanske automobilske industrije – klasičan Land Rover Serije III iz 1970-tih.

Vozilo koje u filmu koristi tajni agent 007 proizvodilo se 1971-1985. godine, a na setu je snimljena verzija sa otvorenim krovom u karakterističnoj plavoj boji karoserije iz tog perioda.

Land Rover je već potvrdio da će vozila ovog proizvođača učestvovati u 25. filmu iz serijala o Džejmsu Bondu, čime je saradnja sa producentima proširena na šesti film u nizu, počevši od ostvarenja Die Another Day iz 2002.

Spekuliše se da je i drugi britanski proizvođač koji je tradicionalno povezan sa Bond franšizom – Aston Martin – već sklopio dogovor o pojavljivanju u novom filmu, ali još se ne zna koji model ćemo vidjeti na filmskom platnu u aprilu 2020. za kada je planirana svjetska premijera.

Pojedini izvori navode da će to biti automobil na električni pogon.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR