17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Ultimativna zvijer na putu'': Voli Motors predstavio najnoviji BMW-X6

Izvor: Foto: Antena M

Auto

Tag Gallery
Comments 0

"Ultimativna zvijer na putu'': Voli Motors predstavio najnoviji BMW-X6

Izvor: sponzorisani tekst

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

U salonu ‘'Voli motorsa'' sinoć je premijerno predstavljen novi BMW X6 treće generacije koji donosi, kako je saopšteno brojne opcije, fenomenalan spoj kvalitetnih materijala i vidoke tehnologije,

Izuzetno moćno auto, koje zovu ''ultimativna zvijer na putu'' zahvaljujući bogatoj opremi spolja i iznutra, osvojio je na prvi pogled  sve ljubitelje automobila.

 “Mi smo potpuno svjesni da je to automobil namijenjen najzahtijevnijoj klijenteli, i zbog toga smo odlučili da ga predstavimo ljudima za koje smo sigurni da umiju da naprave procjenu i izbor najboljeg i da uživaju u najboljem. To je i razlog što smo sa našim dugogoišnjim partnerima iz magazina Collection upriličili prezentaciju ovog modela svim našim zajedničkim starim i novim prijateljima”, istakao je generalni direktor VOLI Motorsa Vladan Spasojević.

Novi BMW X6 krasi maska hladnjaka od aluminijuma, kao i uzdužni krovni nosači. Zavisno da li odaberete model xLine ili M Sport, čekaju vas felne od 19, odnosno do 22 inča.

 “Osovinsko rastojanje je duže za 42 milimetra i to je dobra vijest što se tiče komfora i što se tiče prostora unutra. Zadnji kraj je potpuno redizajniran. Mislim da je najveća promjena u dizajnu – nove zadnje svjetlosne grupe, novi usmjerivači vazduha”, istakao je produkt i price menadžer iz Delta Motorsa Lazar Radanov Radičev.

Po prvi put, dostupan je sistem zabave za zadnja sjedišta.

“A unutra imamo ono što i očekujemo od ovakovog modela automobila. Jedan spoj izuzetno kvalitetnih materijala, visoka tehnologija. Tu je i potpuno digitalna instrument table dijagonale 23 inča. Naravno sportska sjedišta, koža, To je samo dio standardne opreme. Kod opcionala prvi put na X6 dostupan je sistem zabave za zadnja sjedišta u kome dolaze dva ekrana od 10.2 inča osjetljiva na dodir”, istakao je Lazar Radanov Radičev. 

U standardnoj opremi dostupan je Live Cockpit Professional sastoji se iz potpuno digitalne instrument table i jednog ekrana osjetljivog na dodir. 

Početna cijena novog modela BMW X6 je 76,990 eura.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR