10 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi filmovi u Cineplexx-u

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Novi filmovi u Cineplexx-u

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Bogata filmska ponuda i ove sedmice u Cineplexx-u.

U nastavku, pogledajte trejlere.

TERMINATOR: MRAČNA SUDBINA

"I'll be back"! - Čuvena replika koju izgovara jedan od najomiljenijih robota kog tumači Arnold Švarceneger u filmu "Terminator" iz 1984. ispunila je očekivanja ljubitelja franšize.
Sada nam stiže nastavak, koji je uspio, prvi put posle 28 godina, da ujedini dobro poznati trio, dobitnika nagrade Oskar scenaristu Džejmsa Kamerona i glumce iz originalne postave, holivudske zvijezde Lindu Hamilton i Arnolda Švarcenegera.

DR SLEEP

Stiven King je 2013. javnosti predstavio roman Dr Sleep i objasnio da je riječ o nastavku kultne priče The Shining (Isijavanje), koju je proslavio Džek Nikolson 1980. u istoimenom filmu kultnog reditelja Stenlija Kjubrika. U nastavku Dr Sleep, odnosno dječak Deni Torens iz Isijavanja, je četrdesetogodišnjak koji pati od istih demona alkoholizma i nasilja koji su opsjedali i njegovog oca.

GDJE SI POŠLA BERNADET?

Nagrađivani reditelj Ričard Linklater donosi nam adaptaciju knjige američke spisateljice Marije Sempl “Where'd You Go, Bernadette?” s dvostrukom dobitnicom nagrade Oskar Kejt Blanšet u glavnoj ulozi.

PORODICA ADAMS

Porodica Adams se vraća u bioskope u prvoj animiranoj komediji o najšašavijoj porodici. Možda ste mislili da je vaša porodica čudna, ali neobična, bizarna i potpuno originalna porodica Adams će vas natjerati da ponovo razmislite. Sinhronizovano!

FIKSIZI: MAJSTORČIĆI

Ruska dječja animirana avantura, nastala po knjizi Edvarda Uspenskog. Radnja prati grupu malih čovječuljaka – Majstorčića koji žive u kućnim spravama i popravljaju kvarove. Sinhronizovano!

NOĆ VJEŠTICA U CINEPLEXXU:

U četvrtak, 31. 10. sa početkom u 19:30 na repertoaru će se naći najgledaniji horror filmovi iz proteklog perioda po sniženoj cijeni ulaznice: To, Jezive priče iz Mraka, Polaroid. Iste večeri će biti i premijerno prikazan najnoviji horor DR SLEEP, nastavak kultne priče Stivena Kinga, Isijavanje.

DANI ČEŠKOG FILMA:

U periodu od 1. do 3. novembra u okviru događaja “Dani češkog filma” biće prikazana najbolja djela savremene kinematografije, najboljih čeških režisera: Teorija tigra, Nježni talasi, krtica i Roman za žene. Ulaz je besplatan.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR