15 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

21° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi repertoar bioskopa Cineplexx Delta City

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Novi repertoar bioskopa Cineplexx Delta City

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

U Cineplexx - u na repertoaru novi filmovi. Antena M preko svoje FB stranice poklanja jednom čitaocu 2 karte.U nastavku, pogledajte trejlere.

GRUDI

Novi film crnogorske rediteljke Marije Perović vodi nas u Nikšić na proslavu 25 godina mature nikšićke gimnazije. Tri drugarice okupljaju se ovim povodom. Likovi su pripadnici srednje klase, intelektualci, neostvareni i šarmantni antijunaci, roditelji i oni koji pokušavaju da se ostvare kao roditelji. Jedna od ključnih tema je borba protiv kancera dojke.

Tema priče je generacijsko, gimnazijsko prijateljstvo, a dramski razlog bolest, tako da se skreće pažnja na vrline i mane savremenog društva: tempo života, trka za afirmisanjem, opstanak, prijateljstvo, podrška, generacijski sukob i želja za boljim životom.

GOSPODA

Od reditelja Gaja Ričija, dolazi nova sofisticirana akciona komedija s velikim filmskim zvijezdama u glavnim ulogama.

Američki iseljenik Miki Person je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane.
Kada se pročuje vijest da se zauvjek želi povući iz tog posla, pokreće se niz zavjera, podmićivanja i ucjenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija.

MALE ŽENE

Bezvremenska priča koja će vam ugrijati srce ove zime. Priča o četiri mlade žene, koje se bore za sopstveni životni put, bazirana na istoimenom romanu i klasiku, je vječna i bezvremenska. Četiri sestre Meg, Džo, Ejmi i Bet Marč upoznajemo još kao djevojčice i tinejdžerke koje su u najosjetljivijim godinama ostale da žive same s majkom Marme, moralnim stubom porodice, dok je njihov otac otišao da da svoj doprinos američkom Građanskom ratu. Vrijednosti koje su u njih usađene u tom periodu, pa i ranije, pratiće ih cijelog života, dok će svaka od njih pokušati da pronađe svoje mjesto pod suncem.

VRIJEME JE ZA SANKANJE

Nova animirana avantura za najmlađe. Fića i njegov tim su pred novim izazovom. Spremaju se za takmičenja u sankanju, a glavni protivnici su mu misteriozni Zoki i njegova rođaka – lijepa, ali snažna Čarna. Sinhronizovano!

BOLJŠOJ BALET – ŽIZELA

Ljubitelji baleta će imati priliku da u nedjelju, 26. Januara, pogledaju jedan od najstarijih i najpoznatijih baleta na repertoaru klasika baletske umetnosti, koji za temu ima dirljivu romantičnu priču.


Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR