15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pet najgorih ljubavnih kombinacija horoskopa

Izvor: Foto: Screenshot Youtube

Mozaik

Comments 0

Pet najgorih ljubavnih kombinacija horoskopa

Izvor: Telegraf/luftika.rs

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Prema astrološkim tumačenjima, postoje znakovi Zodijaka koji se ni u kom slučaju ne slažu kada su u pitanju romantični odnosi.

Ovan i Rak

Suprotnosti se ponekad privlače, ali su šanse da će to biti slučaj kada su u pitanju Ovan i Rak jednake nuli.

Dok Ovnovi vole šetnje, Rakovi vole udobnost i ljenčarenje. Ovnovi su previše takmičarski nastrojeni i tvrdoglavi da bi se nosili sa osjetljivim Rakovima.

Vodolija i Bik

Jedina stvar zajednička Bikovima i Vodilijama jeste tvrdoglavost. Vodolije su najsvestraniji znak zodijaka, sklone su buntovništvu i nepredvidljive su, dok su stabilni i pozdani Bikovi tradicionalisti.

Bikovi traže sigurnost, dok Vodolije ne drži mjesto, pa ako uđu u vezu, nikako ne mogu da nađu zajednički jezik i samo nerviraju jedno drugo.

Blizanci i Djevica

Blizanci su veoma društveni, dok su Djevice rezervisani i nefleksibilni introverti kojima je bitnija sopstvena rutina od društvenog života.

Kada jedan partner živi po principima spontanosti i uzbudljivosti, a drugom su najbitniji predvidljivost i poštovanje rasporeda, u jednom trenutku mora doći do eksplozije u odnosu, a Djevice se užasavaju nesređenih odnosa.

Vaga i Jarac

Mirne Vage koje vole da udovoljavaju ljudima teško da će se složiti sa Jarčevima koji su prvenstveno usredsređeni na sebe.

Sa druge strane, Vage ne vole da se obavezuju i obožavaju promjene, dok se vrijedni Jarčevi rijetko kad prepuštaju igrarijama koje su neophodne za dobro funkcionisanje u vezi sa Vagom.

Jarac će se poslije nekog vremena umoriti od toga što on uvijek mora da donosi odluke, a čak ni miroljubive Vage neće uspjeti da održe mir u ovom odnosu.

Lav i Škorpija

Za razliku od ostalih parova, Lav i Škorpija imaju mnogo toga zajedničkog. I jedno i drugo mnogo vole seks, žive za dramu, ali ova dva fiksna znaka rijetko kad završavaju u vezi. 

Lav živi za svjetlost reflektora, a Škorpije se drže po strani i smatraju Lavove površnim i sebičnim, dok Lavovima smeta turobnost i misterioznost Škorpija.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR