10 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi filmovi u Cineplexx-u

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Novi filmovi u Cineplexx-u

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

U Cineplexu novi filmovi. U nastavku, pogledajte trejlere.

ZOV DIVLJINE 

Od studija 20th Century Fox stiže priča zasnovana na istoimenom romanu Zov divljine u kojoj upoznajemo Baka, psa velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz svog doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske u vrijeme Zlatne groznice s kraja 19 vijeka.

MARICA I IVICA 

Horor. U dalekoj i magičnoj zemlji žive brat i sestra koje glad natjera da napuste svoj dom i krenu u šumu u potragu za hranom. Djeca nakon nekoliko dana lutanja nailaze na veliku kuću s obiljem hrane i mjestom za spavanje pa im se to učini kao idealno mjesto za odmor. Ubrzo, počinju da primjećuju čudne stvari oko kuće i neobično ponašanje starice koja u toj kući živi. Dok su oni sumnjičavi oko svega što se oko njih događa, mračne tajne počinju da izbijaju na površinu.

PATROLNE ŠAPE

U novom animiranom filmu „PATROLNE ŠAPE - PRIPREMA, POZOR, SPASAVAJ“ upuštamo se u nezaboravne avanture sa našim omiljenim štencima. Bilo da spasavaju paradu balona od propasti, izbavljaju istraživače iz džinovske paukove mreže ili se upuštaju u auto trku sa zlom gradonačelnikovom rođakom, kuce su uvijek na visini zadatka. Kada vjetar oduva balone sa parade, istraživači se izgube i gradonačelnik i njegova rođaka kidnapuju sve vozače koji učestvuju na trci, naši heroji bez straha kreću u poduhvate pune kako bi sačuvali cijeli Zaliv avantura i pritekli u pomoć svima kojima je potrebna. Sinhronizovano.

UŽIVO IZ BOLJŠOJ TEATRA: LABUDOVO JEZERO

Sa čuvenim lirskim uspijehom Petra Iljiča Čajkovskog, „Labudovo jezero“ prikazuje tragičnu ljubav između princeze Odete i princa Zigfrida, i bez sumnje će biti izvedena do savršenstva uz pomoć neuporedive virtuoznosti velikog ruskog Boljšoj baleta. Ovo univerzalno i očaravajuće remek djelo ljubavi, prevare i drame biće prikazano direktno iz Boljšoj Teatra u nedjelju, 23. februara u 16 časova u bioskopu Cineplexx Delta City. Ulaznice u prodaji.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR