16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Telekom: Najjeftiniji pozivi prema mobilnim mrežama u Crnoj Gori

Tehnologija

Comments 0

Telekom: Najjeftiniji pozivi prema mobilnim mrežama u Crnoj Gori

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Posljednjih godina fiksni telefon nam je uglavnom potreban za internet i TV servise, dok se u medijima uglavnom priča o mobilnim uslugama.

"Fiksni telefon koristimo da se čujemo sa roditeljima ili rođacima, kada treba prijaviti neki kvar, ili za duže razgovore sa prijateljima – da se iskoriste besplatni minuti. Navikli smo da sa fiksnog ne pozivamo mobilne brojeve jer je to, uvjereni smo, užasno skupo. Ipak, više nije tako"- kazali su iz Telekoma.

Crnogorski Telekom od početka mjeseca primjenjuje nove tarife u fiksnoj telefoniji, niže od 10 do 19 odsto. Tako se pozivi sa fiksnog ka mobilnim brojevima u zemlji kreću od 3,5 centa po minutu, a pozivi ka fiksnim brojevima, lokalni i međugradski, već od jedan cent.

To znači da sada sa fiksnog možete pozivati mobilni broj bez ikakve bojazni od velikih računa. Padaju u vodu sve prethodne zabrane, jer najniža cijena poziva sa fiksne ka svim mobilnim mrežama u Crnoj Gori upravo je iz Telekom mreže.

Paket sniženja u fiksnoj Telekom mreži, koji su na snazi od 1. juna, podrazumijeva i niže cijene lokalnih i međugradskih poziva, kao i poziva prema drugim fiksnim i mobilnim mrežama u Crnoj Gori. Uz sve to, paketi Standard i Super uključuju po 2.000 besplatnih minuta za razgovore ka Telekom mobilnoj i fiksnoj mreži.

"Da se trendovi mijenjaju u korist fiksne telefonije, pokazuju i brojke. Naime, u aprilu 2019, u odnosu na isti mjesec prethodne godine, broj korisnika mobilne telefonije u Crnoj Gori je veći za pet, a fiksne čak za 12 posto. Podsjećamo da je ukupan broj priključaka fiksne telefonije na kraju aprila iznosio 177.388, što je 1.388 priključaka više nego u martu. Od ovog broja priključaka fiksne telefonije najviše priključaka ima Telekom – čak 111.050" - zaključuju u Telekomu. 

Više informacija o fiksnim paketima Telekoma može se dobiti u T-Centrima i na sajtu www.telekom.me.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR