Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

U ponudi Telekoma od danas iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max

| Postavio/la: Lejla Hadžimuhović

U ponudi Telekoma od danas iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max

Korisnici Crnogorskog Telekoma od danas mogu rezervisati onlajn najnovije modele Apple pametnih telefona – iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max, novu liniju uređaja sa naprednim performansama, kao i novi iPhone 11 sa dvije kamere, saopštili su iz te kompanije.

"Premium modeli iPhone11 Pro i iPhone 11 Pro Maxdonosetrostruku kameruna poleđini (dodatna kamera je 12MP širokougaona), jednu više od modela iPhone 11. Treća kamera omogućava dodatno zumiranje, a postoji i novi kamera mod,Deep Fusion, koji kreira devet fotografija sa sve tri kamere, i spaja ih u jednu fotografiju visokog kvaliteta. Uz to,tu su i noćno fotografisanje i slow-motion selfiji, dok aplikacija Filmic Pro omogućava istovremeno snimanje prednjom i kamerama na poleđini", navodi se u saopštenju.

Dodaju da premium modeli dolaze u dvije veličine ekrana – 5.8inča za iPhone 11 Pro i 6.5 inča za iPhone 11 Pro Max. Novi displeji, navodi Apple, troše za 15% manje baterije nego ranije, a imaju HDR i Dolby Vision kompatibilnost.Iz ove kompanije navode i da iPhone 11 Pro nudi četiri sata više baterije u odnosu na iPhone XS, dok iPhone 11 Pro Max nudi čakpet sati duže trajanje baterije.

Rezervacija, napominju iz Telekoma, počinje danas, a nova linija iPhone uređaja će u T-Centrima biti dostupna od 25. oktobra.

Za više informacija o novim uređajima iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max, i načinima rezervacije posjetite www.telekom.me.

Ostavi komentar

0/300