17 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

12° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pogledajte kako izgleda svijet tehnike u boji

Tehnologija

Comments 0

Pogledajte kako izgleda svijet tehnike u boji

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Multicom Retail, specijalizirana trgovina informatičkom i tehničkom opremom, otvorila je vrata preuređenog prodajnog prostora u Podgorici. Zaljubljenicima u vrhunsku tehniku i gadgete te pravim gamerima, ovaj prostor sada nudi jedinstven doživljaj kupovine za koji se pobrinuo kreativni tim zagrebačkog studija Brigada, koji potpisuje dizajn i uređenje prostora.

"Prostor Multicoma nastao je kroz ideju multipliciranja boja i oblika vizualnog identiteta branda, a ujedno i kao nadogradnja ideje o „multi“ prostoru koji ujedinjuje mnoštvo proizvoda, od televizora, mobitela i laptopa do bijele tehnike i računalnih igara. Prostor je tlocrtno zoniran tako da objedinjuje grupe proizvoda, a šarolikost brand boja umiruje i balansira tamno plava boja stropova i zidova. Dijelovi betonske konstrukcije ostali su vidljivi i opipljivi, a zajedno s drvenim oblogama i stolovima stvaraju kontrast izloženim proizvodima.

Posebno je dizajnirana zona za gaming, gdje se računala mogu isprobati i na njima zaigrati omiljene igre, a na zidu unutar te zone je ekran za publiku koja može pogledati što korisnici igraju i kako napreduju. Za televizore je osmišljen sustav s linijama koje se multipliciraju u bojama branda, a na njima su nosači za lako i Fleksibilno Mijenjanje i dodavanje televizora. Zona za bijelu tehniku je odvojena prolazom te se materijalima i bojama nastavlja na zajedničku cjelinu, a detaljima poput viseće police u centralnom dijelu, ormarića za spremanje rublja ili manjom kuhinjom podsjeća na atmosferu doma", saopšteno je iz ove firme.

„Potrošači danas kupuju doživljaj i žele se u trgovinama osjećati ugodno i dobrodošlo, žele nešto više od polica s proizvodima. Istraživanje navika kupaca i njihovih potreba prvi je korak u definiranju dizajna prostora, a kada to uspješno primijenimo i kreiramo jedinstven doživljaj koji traže, napravili smo pravi posao“ – izjavila je Marija Lukić iz Brigade.

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR