Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Smart Home uz Vivax tehnologiju

Tehnologija

Tag Gallery
Comments 0

Smart Home uz Vivax tehnologiju

Autor: Antena M

  • Viber

Zbog brzog tempa i balansiranja između privatnog i poslovnog, svi nastojimo da nam život bude što jednostavniji, te da naše dragocjeno vrijeme trošimo racionalno. U posljednje vrijeme veliku popularnost ima pojava „Smart Home-a“ ili pametnih domova. No što stoji iza toga? Kako naš dom može biti pametan i kako nam to pomaže? Nešto više o tome govori nam priznati hrvatski brend Vivax, koji ove godine slavi 15 godina postojanja. Širina asortimana i stalno praćenje tehnologija donijelo mu je velike uspjehe na našem tržištu, ali i u više od 35 zemalja izvoza širom svijeta.Vivax kroz kategorije klima uređaja, TV uređaja, mobilnih telefona, tableta, malih kućanskih aparata i bijele tehnike, nudi Smart Home tehnologiju koja omogućava povezivanje Vivax pametnih uređaja pomoću mobilnih aplikacija, saopšeno nam je iz ove kompanije,

Ohladite se na vrijeme

Znate onaj osjećaj kad ste na poslu cijeli dan, a kod kuće morate čekati da klima rashladi prostor? Vivax klimu možete povezati sa svojim Vivax mobilnim uređajem ili tabletom pomoću NetHome Plus aplikacije i unaprijed odrediti temperaturu prostora koja će vas dočekati. Preostaje još samo da se opustite i uživate. Vivax klima uređaji su najprodavaniji u regionu, a tome u prilog idu osvojene nagrade Best Buy i QUDAL - QUALITY MEDAL. V design serija predstavlja vrhunski dizajn i performanse. Posebna 3D inverter tehnologija omogućava uštedu energije, tihi rad i dugotrajnu kvalitetu, a posebno je zanimljiva opcija Sleep curve koja na pametan način optimizira temperaturu tokom noći. Povežite Vivax klimu s novim Vivax smartphoneom Point X2 ili Vivax tabletom TPC-804 3G!

Pametna slika i zvuk

Uz nove Vivax Android Smart TV uređaje s Hi-Fi Pure Sound zvukom možete gledati vrhunsku 4K sliku u dijagonali od 49” i 55”, povezati se na YouTube i ostale aplikacije, a sadržaj mobilnog uređaja prikazati na ekranu televizora pomoću MirorrCast aplikacije. Podijelite svoje trenutke s najmilijima!

Prati svoje tijelo

Vivax linija proizvoda Home obuhvata male kućne aparate koji svakodnevne kućne poslove čine jednostavnijima. Tako se pametna vaga PS-180BT može bežično povezati s pametnim telefonom, te vam omogućiti pristup kalkulatoru vode, masnoće i mase mišića u vašem tijelu, čiji će se rezultati očitati na mobilnom telefonu i preglednom plavom LED ekranu vage. U detaljnoj analizi podataka pomoći će vam besplatna mobilna aplikacija, naveli su predstavnici ove kompanije.

Novi proizvodi

Kako bi vaš dom opremili s još više pametnih uređaja, povodom obilježavanja 15 godina brenda, Vivax će ove godine predstaviti veliki broj novih proizvoda kao što su Vivax klime R dizajn u bojama Gold, Red, Silver, Black, White, nova serija Vivax SMART TV-a s Pure Sound-om dijagonala 55” / 49”, pametne telefone u sve tri serije proizvoda - Fly, Point i Fun, pametne satove za praćenje aktivnosti i tablet uređaje.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR