10 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Juventus je kao zatvor"

Fudbal

Comments 0

"Juventus je kao zatvor"

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

"Stara dama" je uvijek važila kao klub koji vrjednuje disciplinu i poslušnost prije svega, kad god bi neki od igrača umislio da je veći od kluba bila bi mu pokazana vrata, makar je tako bilo u prošlosti.

Jedna od dama Juventusa je i Petronela Ekort, koja je igrala za ženski tim iz Torina do ove sezone kada se vratila u rodnu Švedsku da natupa za Đurgarden. Pamtiće skudeto sa damama Juventusa, ali i ne samo to.

"Odabrala sam da ostanem i radim na sebi kao fudbaleru, ali i kao čovjeku. Bile su par čudnih situacija, moja poimanje kako da poštujem ljude je drugačije od njihovog. Žene iz inostranstva nisu bile tretirane kao fudbalerke rodom iz Italije, bilo je situacija kada sam mislila da sam u skrivenoj kameri", izjavila je Šveđanka.

Potom je i prokomentarisala slučaj Ketrin Majoge, kada je glavna vedeta muškog tima Kristijano Ronaldo optužen za silovanje.

"Bilo nam je zabranjeno da govorimo o slučaju. Bile smo tihe i nismo smjeli da pominjemo to. Jedino što smo smjeli jeste da nastavimo sa radom u tišini i dosegnemo vrijednosti samog grada. Osjećala sam kao da se moja mišljenja ne vrjednuju, osjećaj kao da sam u zatvoru. Nisam mogla da radim sve što poželim, osjećala sam da sam izgubila dio sebe", izjavila je Ekrot za švedski Ekspresen.

Ostaje da se vidi da li će i sami čelnici Juventusa prokomentarisati izjave bivše fudbalerke, ovo ne izgleda dobro za imidž jednog od najvećih klubova Evrope.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR