Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

U PSŽ svađa oko Nejmara, posljednja ponuda "uzmi ili ostavi"

| Postavio/la: Gordana Đuračić | Izvor: Sportske.net

U PSŽ svađa oko Nejmara, posljednja ponuda "uzmi ili ostavi"

Nejmar nije bio u timu protiv Tuluza, nervozni Tuhel je posle meča rekao da želi da Brazilac ostane i indirektno optužio Leonarda da je stopirao Neja kada je u pitanju sinoćnji duel.

"Le Mond" piše da nije istina da vlasnici iz Katara žele da se riješe Brazilca, ali ako insistira da ode, onda traže veliki novac.

Real čeka da se Barselona "izduva", Katalonci su poslali posljednju ponudu.

Pristali su da uključe Dembelea u trampu, kao i još jednog igrača čije se ime ne pominje, ali zna se da nije Semedo (vidjećemo hoće li se Rakitić predomisliti), naravno uz to ide novac, ali ta suma neće biti 100 miliona eura koliko traži PSŽ.

To je posljednje što Barselona može, priča se da ni to ne bi ponudili da ih Mesi ne ucjenjuje novim ugovorom i kao prioritet navodi to da se Brazilac vrati u klub.

Nejmar ćuti, lajkovao je noćas objave Barsinih igrača poslije pobjede, ali nema jasnog određenja prema eventualnoj ponudi Reala.

Ona će stići, u to nema nikakve sumnje, madridski mediji kažu da bi novac i Navas riješili problem, vidjećemo koliki će kredit uzeti Perez i može li u finišu da ipak proda Rodrigeza, bilo Napoliju, bilo da ga uključi u trampu sa "Svecima".

Počinje posljednja nedjelja, pada odluka oko Nejmara.

Ostavi komentar

0/300