Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ronaldo zaplakao kada je vidio snimak

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: sportsport.ba

Ronaldo zaplakao kada je vidio snimak

Kristijano Ronaldo nikada u javnosti nije pokazivao previše emocije i mnogi ga smatraju veoma arogantnim, ali je činjenica da je van terena i iza kamera to sasvim druga priča.

Portugalac je nedavno dao intervju engleskom novinaru Pirsu Morganu, a isti će biti objavljen sjutra.

Međutim, ITV je jutros objavio inserte iz intervjua koji je sigurno najemotivniji razgovor koji je Ronaldo imao s nekim novinarom.

Ronaldo je s Morganom pričao o raznim stvarima koje su se desile u dosadašnjoj karijeri. Otvoreno je pričao i o onim lošim, a to se najviše odnosi na nedavne optužbe za silovanje.

Međutim, trenutak koji je promijenio ovaj intervju jeste kada je Morgan pokazao Ronaldu snimak njegovog oca koji ga je jednostavno slomio, te igrač Juventusa nije mogao sakriti svoje suze.

"Nijesam nikada vidio ovaj snimak. Nevjerovatno, pa odakle vam to? Ne znam gdje ste ga nabavili, ali moram imati ovaj video da ga mogu pokazati svojoj porodici. Svog oca nijesam dobro poznavao. Bio je alkoholičar i nijesmo nikada normalno razgovarali. Osjećam se užasno što nije doživio sve moje uspjehe i vidio me sa svim tim trofejima koje sam osvojio. Zatekli ste me. Mislio sam da ćemo se šaliti i da neće biti ovako emotivno. Izvinjavam se", rekao je Ronaldo.
Ronaldov otac Hose Dinis Aveiro bio je ratni veteran i preminuo je 2005. godine, u 53. godini života. Njegov sin je nakon toga osvojio pet puta Ligu šampiona, pet Zlatnih lopti, EP i Ligu nacija s Portugalom i još mnogo toga.

Ostavi komentar

0/300